24. huhtikuuta 2010

MALENA

Image and video hosting by TinyPic

Rakastan noita kuvia! Ne on edelleen maanantain kuvia. Uusia kuvia on jo ihan hirveästi. Olin eilen Mallun kanssa kaupungilla, ja me kuvailtiin vaikka kuinka paljon. Niitä tulee huomenna. Tekisi mieli laittaa jo nyt toinen postaus perään tai jotain, mutta ei mulla taida olla nyt aikaa. Tulkaa huomenna kurkkaamaan! ;) En voi myöskään laittaa kaikkea samaan postaukseen kun ne ei "sovi yhteen" :D

Aamulla heräsin yllättäen itestään superaikasin ja tein maalausta lukion pääsykoetta varten joka on tiistaina. Olin ratsastamassa aamulla, ja sen jälkeen taidekoulussa. Kaapelitehtaalla oli kierrätysmessut, joissa kävin ja nappasin mukaan yhden teepparin, neuleen ja laukun. Joku täti antoi mulle sen neuleen ja sanoi: "Tää sopis sulle, ota se!" Ja niin mä otin, ja tykkään siitä kovasti. Vein myös paidan ja isän ikivanhat lasketteluhousut sinne. Se on ihan mahtava tapahtuma! Taidekoulun jälkeen menin siskon kanssa kahville. Nyt pitäisi valkata kuva itsestäni jonka otan pääsykokeisiin mukaan, kun sinne piti ottaa joku...

-A

Translation: I love those pics! They are still pics from monday. I've very much new pics, but I'll show them tomorrow. I were with Malena in town yesterday and we photographed a lot. Come and check tomorrow my blog! ;)

I woke up very early in the morning and started to do the painting to the  selection test I have on Thuesday (!!). Then I was also riding, and in art school after that. There was some kind of recykling happening near my art school. You can take clothes there for free, and leave there your own clothes. It's an amazing happening! I took a bag, a t-shirt and a cardigan. A woman gave the cardigan to me and said: "this would be perfect to you, take it!". I love the cardigan. She knew what I like.

3 kommenttia:

elly kirjoitti...

on pitäny iäisyys selvittää että miten saa laitettua kaks kuvaa tollee, joten voisitko vähän valasta?:D

Eliiz kirjoitti...

Voi itku! Mun piti soittaa sulle lauantaina, että aiotko mennä kierrätysjuttuun ja ehditkö nähdä taidekoulun jälkeen. MÖÖ! Sit olin ihan masiksessa yksin kaupungilla koko päivän, vaik te oisitte ollu kahvilla jossain kans! Höh, ois pitänyt soittaa!!

Mut nyt kun pääsykoe on kohta ohi, niin nähdään sitten joku päivä! <3

Anni kirjoitti...

elly: lataa ohjelma photoscape, niin kaikki on mahdollista :D Se oli joku "anigrif"(?) kohta joka oli tää kuvaputkijuttu.

Eliiz: NO VOI TOOPE. Miks et soittanut. Höh. No nähään pääsykokeen jälkeen joku päivä! <3