18. elokuuta 2009

Askel lähempänä lukiota

Tänään oli toka päivä ysiä, ja olen jo ihan kyllästynyt koulun käyntiin. Huono sää masentaa myös. No kunhan säät tästä paranisi niin kaikki tuntuisi kivemmalta.

Päivittely jää nyt koulun arkena vähemmälle. Ja nyt kun ehtii kerran kirjoittaa, ei valokuvamateriaalia ei oikein löytynyt.

Image and video hosting by TinyPic

Söin tänään kokonaisen tommosen herkun :)

Tässä muutama lahja jonka sain sunnuntaina konfispäivänäni. En jaksanut kuvailla niitä tämän enempää. Mutta kaikilta tuli tosi ihania lahjoja!

Image and video hosting by TinyPic

Idan tekemä ihana kollaasi :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Pikkulaukku ja kummilta saamani tosi kätevä ja makee haglöfsin reppu. En aatellut sitä koulukäyttöön vaan pikemminkin matkailuun. Kätevä esim. lentokoneessa matkatavaroissa.

Torstaina on kouluvalokuvaus. Täytyisi varmaan vähän miettiä mitä laittaa päälle sinne. En mä varmaan mitään erikoista. Jonkun aika perus topin ym..

Nyt siis tosiaan, varautukaa kaikki vähempään blogin päivittelyyn, nimittäin nyt ysillä täytyy yrittää kohentaa kaikkia arvosanoja ym. joten en ehkä hirveästi ehdi bloggailla koulutöiden sivussa. Sitä paitsi pitäisi olla jotain kuvamateriaaliakin jne. Yritän kuitenkin ainakin kerran viikossa väsätä tekstin.

Kivaa viikkoa kaikille!
-A

6 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Hyvää koulunaloitusta Anni! Koita jaksaa ja muista aina välillä hellittää, ettei mene liian raskaaksi! Hali E

Lea kirjoitti...

Moi, pitkästä aikaa! Taas on blogi vähän uuden näköinen, hyvältä näyttää! Tsemiä kouluun :)!

Anni kirjoitti...

Elina: Kiitos! Joo, yritän pärjäillä :) Hali!

Lea: Haha, joo jos katoit blogia viimeksi silloin kun mulla oli vielä muffinssitausta, on ulkoasu tosiaan muuttunut aika paljon :D Kiitti!

Julia kirjoitti...

I can't read this language, but it seems like fun! :P
xoxo

Anni kirjoitti...

Julia: haha :D It's finnish :p

martta/taru/iiris kirjoitti...

Loman jälkeen on aina tyhmää olla koulussa, yleensä pari päivää on ihan väsynyt ja kyllästynyt. Mut sit tajuu, ettei se niin ärsyttävää ookkaan! Ainakin mulla on niin.