13. elokuuta 2009

TODAY

Tänään en ole tehnyt mitään kummempaa. Kuvaillut ja tuunaillut vaan. Eli aika perus :D Inspiroiduin tuunailemaan ginan löysää teepparia. Inspiksen sain Fashion Overdose-blogista.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ihme että tuunauskärpänen on taas iskenyt muhun. Se oli jo pitkän (tai no pitkän ja pitkän) tovin poissa. Päällä kuvissa oli siis ginan tuunattu teeppari ja "puolwetlookit", vero modan pitkä toppi + hennesin fläbärit joita ei nyt varsinaisest ollut tarkoituksena kuvata.

Miinusta paidassa on se, että...
...sitä on vaikeeta pestä koneessa (ja kuka nyt käsinkään jaksais?)
...paljetit kääntyy aina väärinpäin
...kun sitä laittaa päälle, hapsut juuttuvat joka paikkaan, ja ne pitää asetella nätisti.

Plussaa on se, että...
...se on niin makee!!

Mulla on vielä yks paljettituunailu esittelemättä. Ehkä siitäkin tulee jossain vaiheessa kuvia.

Ihanaa torstai-iltaa kaikille!
-A

3 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Ei oo todellista ! Just äsken hapsutin oman paitani johon sain inspiksen Nelliinalta ! Sitten avasin koneen ja mitä täältä löytyikään :D Kaiken lisäksi omakin paitani on valkoinen :D

L kirjoitti...

toi on tosi magee toi paita! oon pitkän aikaa haaveillut siitä, että saisin laittaa paljetteja johonkin paitaani, mutta ensinnäkin paitaa ei ole löytyn, eikä liioin paljettejakaan (vaikka ne nyt ovatkin tuossa vajaan 2 km päässä tiimarissa :)).

Anni kirjoitti...

Kaisa: :D hauska sattuma!

L: haha, no voisit ehkä joku päivä ryhdistäytyä ja käydä siellä tiimarissa ;) Ja kyllä semmonen paita ihan varmasti löytyy, ellei sopivaa löydy vaatekaapin uumenista, sellasen saa halvalla vaikkapa hennesistä. Haaveesi toteuttaminen ei ole mikään vaikea operaatio :D