25. elokuuta 2009

THE WESC-GIRLS

Nyt mulla ja Idalla on molemmilla wesc:in kuulokkeet. Jee :). Pidimme eilen pienen kuvaussession, ja tässä tulee nyt pieni kolmen kuvan setti.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Oli siellä paljon muitakin tosi onnistuneita, mutta aattelin laittaa tällä kertaa vähän vähemmän kuvia kun yleensä.

Nyt olen saanut isän avulla siirrettyä uuteen kännykkään 18 kappaletta polttamalla ne cd:lle ja sitten lataamalla nokia storeen (josta voi tietty siirtää ne kännykkään). Ensimmäinen poltettu levy toimi hyvin, mutta kaikissa lopuissa jokin meni väärin, eikä loppujen kappaleiden siirtäminen onnisttunut. Teimme kaiken ihan samalla tavalla muidenkin levyjen poltossa, mutta jotenkin itunes on varmaan saanut laitettua jonkun eston niihin kuitenkin. Onpa monimutkaista. Täytyy vaan yrittää selvitellä ja koikeilla uudestaan levyn polttoa. Mutta joka epäonnistunut poltto pilaa yhden levyn, joten ei voi kauhean montaa kertaa kokeilla. Onko teillä vinkkejä miten itunesta ostettuja kappaleita voisi siirtää kännykkään?

Tosi siistejä kuvia tuli! WE are the Superlative Cronies!
En ihan tiedä miten lause yllä toimii, mutta onhan se ihan hauska :)

Kivaa viikkoa ja haleja!
-A

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

wesc = we are the superlative conspiracy

Anni kirjoitti...

haha :D kylhän mä nyt ton tiedän :DDD mut kato mä muutin sen lauseen just tollee vitsikkäästi sillee et se vika sana on cronies, eli kaverit. Ei sitä varmaan ihan tajuu tosta :) Se on niiku musta ja Idasta "me ollaan super kaverit"

Tuuli kirjoitti...

Tules meseen ni mä sendin sulle niit biisei mitä haluut, iTunes on nii tyhmä et niit sen biisei ei oikee voi käyttää muussa ku iPodis -.-' :D limewireonmunparaskaveri.com ;DD