13. elokuuta 2009

Just some pics from yesterday

Tässä nyt nämä kolme juuri ja juuri julkaisukelpoista kuvaa eiliseltä. Kuvaus tosiaan jäi vähän vähiin.

Mä tässä mietiskelen mitä tänään voisi tehdä. Luultavasti tästä tulee laiskottelupäivä. Mulla on aika paljon mielessä mitä vois bloggailla, joten postauksia tulee tänään varmaan lisää. Nomut tässä nyt nämä kolme vaatimatonta kuvaa.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kaksi ekaa kuvaa Ivana Helsingissä. Uus mallisto on ihan kiva, mutta jotenkin vaikeaa kuvitella noita vaatteita mun päälle.. Niitä on kiva katsella, mutta tuntuu oudolta ajatukselta käyttää niitä silleen oikeesti. Ne on niinku jotain taideteoksia kuoseineen ja leikkauksineen. Nojoo kyl noita teeppareita voi käyttää. Ainakin noi seeprat on tosi södejä.

Isot kuvat on kyllä mun mielestä paljon kivempia kun pienet. Täytyy vähän leventää vielä blogia, niin että myös noi kuvien reunusviivat mahtuu kunnolla mukaan. Kiitos Noora mahtavista neuvoista blogissasi ulkoasun muokkauksesta!!

Kivaa torstaita kaikille!
-A

3 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

leggingsit näyttää tosi makeilta sun päällä ! :) Ja edellisen postaulsen luontokuvat oli kans ;) Ja mitä konffikseen tulee niin hyvin se menee ! Omani oli jo kesäkuussa. Ja muuten jos sulla on korkkarit´niin varaudu rakkolaastareilla ja jalkakylvyllä ;)

L kirjoitti...

Voi vitsi ihania noi vaatteet! Täytyy käydä tsekkaamassa joku päivä toi uus mallisto!

Anni kirjoitti...

Kaisa: Kiitti! Joo, täytyy varauta kunnolla! :D

L: Niin on. Käy ihmeessä :)