21. elokuuta 2009

Today

Tänään oli ihana päivä stadissa Idan kanssa. Valitettavasti ei jääty taiteiden yöhön, vaan tulimme kotiin jo joskus kuuden jälkeen. Ostin mm. maailman ihanimman puhelimen ja Wesc:in kuulokkeet.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ida löysi ton Ctrl:n "boy from mars"-mekon ruoholahden warehouse brand outletistä, jota on himoinnut jo pitkään. Mä puolestaan ctrl:n teepparin noin kympillä (!!).

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Oli siellä vaikka mitä muutakin. Mutta säästäväisenä ihmisenä jätin kalliimmat ihanat kauppaan ;)

Nyt on kouluvalokuvaus jo ohi. Ja luulen että kuvista tuli onnistuneita. Ihan kiva että edes yhdet kuvat on onnistuneita yläasteen kuvista. Odoan jo että saan ne. Tänään otettiin kaverikuva, josta tuli kyllä übersöpö :D.

Tein siis tänään varmaan elämäni suurimman ostopäätöksen (omilla rahoilla). Ostin sen Nokian XpressMusic kännykän, joka on kyllä niin ihana että voi että. Halusin kännykän ja "ipodin" samaan, joten päädyin tähän. Mulla on se musta, ja siitä kuvaa on tulossa myöhemmin. Harmi vaan etten nyt voi siirtää biisejäni vielä sille, koska ne on ostettu itunesista, eikä itunesin tyhmien sääntöjen takia niitä voi siirtää muihin laitteisiin kuin ipodeihin. Netistä voi ostaa jonkun oudon jutun, jonka lataamisen jälkeen kappaleet voi siirtää. En ihan tajua miten se toimii, mutta isä on onneksi apuna.

Huomenna on paljon ohjelmaa, joten en tiedä miten postailun käy. Mutta ihanaa viikonloppua nyt kaikille!
-A

5 kommenttia:

Ida, kirjoitti...

oi kivoi kuvii tuli :D kohta varmana uusiks, oli ihan huippu päivä!<3

SAndy kirjoitti...

Ihanat nuo teiidän ostokset! Sulla on kiva blogi, tykkään sun tyylistä ja oot kaunis. Upeita kuvia, jatka samaan malliin :)

Anni kirjoitti...

Ida: Juu, pakko ottaa uusiks! <3

SAndy: Kiitti! :)

Ninnis kirjoitti...

Onko hopeiset leggarit ja paljettilaukku myöskin Ruohiksen Warehousesta tai siitä toisesta siitä vierestä(mikä-sen-nimi-nyt-oli)?

Anni kirjoitti...

Ninnis: Nekin on warehousesta :)