12. elokuuta 2009

Testailua

Tämä postaus kirjotettu eilen illalla, mutta koska blogger ei sillon jostain syystä toiminut, julkaisen sen nyt aamulla. Eli kaikki tänään-jutut oli eilen :D.

En ole ehtinyt päivitellä nyt vähään aikaan. Vaikka olen roikkunut netissä myöhään, en ole silti jotenkin ihmeellisesti ehtinyt päivitellä blogia. No ei tässä nyt mitään hirmu pitkää taukoa ole ollut, muutaman päivän tauko. Se tuntuu ihmeen pitkältä.

Eli tässä vaan tämmöstä testailua. Tajusin miten kuvat saa isommiksi blogissa joten latailin vaan jotain luontokuvia.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Olin tänään kaupungilla, ja kuvia on ehkä luvassa jossain vaiheessa. En tosin ottanut kovin paljon kuvia, eikä niissä ole mitään kummosia, niin enpä usko että julkaisen niitä. Ohhoh, nyt äsken katoin kuinka paljon kuvia on tänään otettu, ja niitä on vaan 14! Varmaan vähiten mitä oon koko viikkoon ottanut. No ei sinänsä ihme kun oli niin sateinen ja kauhea ilma. Nomut kyllä joku noista voisi olla julkaisukelpoinen sittenkin. Katon tarkemmin sit ku jaksan.


Nyt on pienoiset konfisstressit päällä, kun konffis on siis nyt sunnuntaina. Onneksi asu on ostettu jo kauan sitten, niin ei mitään hätää sen puoleen.


Mitä tykkäilitte isoista kuvista, parempi vai huonompi kun pienet?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt tuo kuva vie HTTP://tinypic.com sivulle, en tiedä miten siellä sitten toimittaisiin, jotta kuvan näkisi suurempana. Joissakin kuvissasi oli aikaisemmin mahdollisuus, kuvaa klikkaamalla, saada se suuremmaksi, mikä oli mielestäni parempi. /juha

Anni kirjoitti...

Juha: Tiedän, mutta suurin osa kuvista ei avautunut isommaksi niin. Vaan muutama. Olisi se munkin mielestä parempi, mutta se ei nyt oikein taida toimia.. :/ Ja eihän sitä kuvaa nyt tarvitse klikata, kun se on jo tarpeeksi iso nähdäkseen kuvan kunnolla. Eikä se nyt oikeastaan mua haittaa että ne on kaikki isoina. Siinä vaan säästyy siltä vaivalta että pitää klikkailla niitä kuvia.