11. toukokuuta 2010

4


Viime päivät on ollut aika unisia ja tylsiä. Sunnuntaina tein suursiivouksen huoneessani ja sisustin aika paljon. Siirtelin huonekaluja kahdestatoista tyyliin keskiyöhön, eikä se ole vieläkään hyvä. Luulen että vaihdan huonetta yhteen pienempään. Mulla on nyt ihan liian iso huone. Pienempi olisi kodikkaampi ja yksinkertaisempi sisustaa. Vaikka mun kamat ei kyllä mahdu läheskään kaikki siihen huoneeseen, mutta on vaan ihana ajatus päästä eroon vihdoin kaikesta ylimääräisestä krääsästä! Odotan jo innolla huoneen muuttoa, mutta teen sen luultavasti vasta kesälomalla kun on aikaa.

Äiti ja isä oli just Pariisissa ja toi kaikkea ihanaa. M.m. ton raitapaidan ja lierihatun. Looove them!

Joku just laski että on 17 päivää koulua jäljellä kun viikonloppuja ei lasketa mukaan. Mä vaan hehkutan tätä koko ajan mut siis WOU.
-A

Translation: Last days have been quite boring. I've been very tired. I did a lot of changes in my room. I moved the furniture and cleaned everything. It was fun, but it took a lot of time. I did actually start about 12 o'clock and finnished at midnight.. But now I have decided to change room to a smaller one. It will be perfect! It's so much easier to make a small room cosy and nice. I will probably do it on the summer vacation, when I have a lot of time! Yeeay!

6 kommenttia:

Zionnah kirjoitti...

Hattuun rakastuin! Muutenkin ihania kuvia! 8)


http://zionnah.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

hihii, meillä ei oo enää yhtään koulupäivää, mutta jaksamisia viimesille päiville (:

iina kirjoitti...

ihanuus toi hattuuuuuu(:

Emma kirjoitti...

Saitko huoneen uuteen järjestykseen? Mieti miten ihanaa, että sun ongelma on "liian iso huone" :D Mä veikkaan että jos sä sinne pikkuhuoneeseen muutat niin huomaat pian viettäväsi entistä enemmän aikaa vanhassa huoneessasi. Ja sitä paitsi, missä sun siskot sit nukkuu kun ne tulee kylään?!

Eliiz kirjoitti...

Ai meidän huoneeseen?!?!?!?!?! :D:D:D

Et mahdu sinne, voin kertoa! :D

Anni kirjoitti...

Zionnah: aijaa, mäkin oon ihan in lööv :D

Anonyymi: Epistä! :D Koitan jaksaa loppuun asti!

iina: kiitti :))

Emma: Tiiän oon onnekas, mutta kyl mä varmaan olisin siin pienes jos mun kamat ja kaikki on siellä. Siskot saa ison huoneen!! Sehän on vaa hyvä teille? :DD

Eliiz: haha, just siihen! Ihan varmana mahdun. Just ihanaa kun saa siivota kaiken turhan pois! Sä viel yllätyt kun näät lopputuloksen! :D