17. toukokuuta 2010

JUMP


Oon vähän ihmetellyt miten vähän kommentteja tulee nykyään. Kommentoikaa hyvät ihmiset! Ilahduttakaa mua! :D 

Nyt mulla on kaks leiriä kesäksi. Purjehduleiri ja kuvataideleiri. Kuvataideleiri on joku kesäyliopistojuttu ja vaikuttaa kivalta. Toivottavasti sinne tulee kivaa porukkaa. Jee kohta se kesäloma on jo!

Malena on nyt Suomessa Nykistä! Yey! Ja se toi mulle "I <3 Ny"-paidan. Jeejee. Siellä oli kuulemma tosi halpaa kaikki. Oioi mä haluun sinne! Taidankin mennä kattoo sen facebook-kuvia!

Mun piti postata eilen kanssa, mutta kuvien lataus ei onnistunut. Aarg mä vihaan bloggeria! :(

-A

Translation: Heyy, you've stopped commenting? :o

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kommentteja ei tuu ehkä siks, koska ei oo paljoo kommentoitavaa. sun postauksissa on nykyään aika harvoin 'sisältöö' ja ne on just tän kaltasia.

mitäpä tähänkään nyt muuta olis sanonu.

Sanna kirjoitti...

Haha, söpö kuva :)
En tiiä! Joskus jotenkin ei ehdi tai keksi mitään kommentoivaa :--D Ainakin mä oon tosi huono keksimään yleensä mitään hienoa kommenttia.

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs tässä kommentois muutakun että oot aivan ihana :-)
Eikun hei, olis tosi kiva jos esittelisit vaaterekkis sisältöineen, ja kertoilisit vähän sun lempparivaatteita, asusteita yms.
Jepa, hauskaa kesää♥
xoxo, neea

iina kirjoitti...

vautsi purjehditkos ? (:

Anonyymi kirjoitti...

Minkä kautta lataat nää kuvat?

Anni kirjoitti...

Anonyymi: ymmärrän täysin sun pointin, ja mietin ihan samaa. Mitää keksiä parempaa sisältöä teksteihin!

Sanna: kiitti :D Joo mulla on ihan sama. Ja jos ei oo oikeesti mitään sanottavaa on tylsää ja turhaa laittaa joku perus "kiva kuva" tai jotain sinne päin. Vaikka sellasetkin kommentit on ihania! Mutta en vaan itse jaksa kovin usein kommentoida jos ei ole mitään sanottavaa oikeasti.

neea: kiitti!! :)) Hyvä idea! Aion toteuttaa sen jossain muodossa! :D

iina: en. Sehän se just on. En oo koskaan purjehtinut (silleen itse ohjannut y.m.s.) ja jänskättää kyllä. Mutta se on varmaan ihanaa, varsinkin jos on hyvä ilma!

Anonyymi: Bloggerin kautta. Siinä kun kirjottaa tekstin voi ladata kuvat ja nykyään ne saa myös noin isoiksi kun ennen ne sai vaan ihan pieniksi.