24. toukokuuta 2010

I'M IN LOVE

Kaikkea uutta kivaa Monkista ja Weekdaystä löytyi. Monkin teeppari ja topit ja Weekdayn farkut ja sortsit.Oiih, haluan sinne uudestaan, vaikka vasta sitten kun olen saanut säästeltyä rahaa taas.Siellä oli niin paljon juttuja jotka oisin halunnut, mutta kun niiden viitisen paidan hinnat laskee yhteen, siitä tulee yllättäen yhteensä ihan hirveä summa. Hassua kylläkin miten noista kyseisistä kaupoista on tullut niin hurja villitys ne varmaan kuitenkin pian kuuluu samaan kategoriaan kuin h&m ja gina tricot. No, kivempia vaatteita näillä kyseisillä puljuilla kuitenkin on kuin hennesillä ja muilla jättiketjuilla.

Hyi mikä ilma tänään oli. Meillä oli kaks tuntia liikka ulkona koulussa, joten näytin ihan just suihkusta tulleelta loppu päivän. Yäk. Kesäilmat tulkaa takas pliis.

-A

Translation: I found a lot of lovely things from the new shops, Monki and Weekday. The shirts are from Monki, and the jeans and shorts from Weekday. I want to buy more of their clothes! I love their both clothes! Especially Weekday's. It's funny how big thing it is now with Monki and Weekday in Finland. Now almost everybody have bought their clothes, so it's not the same thing anymore.They are almost the same as h&m and gina tricot :/.

7 kommenttia:

iina kirjoitti...

kivoja jutskia(: noi shortsit on ♥

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat shortsit ♥

Irina kirjoitti...

oh rakkautta noi ostokset kyl tosiaan:)

jennii kirjoitti...

ihania noi kaikki !! mäkin haluun helsinkiin et pääsisn vähän noissakin kaupoissa shoppailee..

Milla kirjoitti...

ihania juttuja :) ää mulla on ikävä monkia ja weekdayta, pakko päästä taas pian :D

Anni kirjoitti...

iina: kiitti, oon itekin tyytyväinen :)

Jennifer: kiitti, vaik oon vähän epävarma viel et tykkäänkö niistä mun päällä. Mulla on aina niin alaston olo vaan sortseilla ilman sukkiksia. :D

Irina: haha :D

jennii: kannattaa mennä vaan!

Milla: haha, niihinhän jää ihan koukkuun!

Anonyymi kirjoitti...

hei paljos toi monkin avantgarde toppi maksoi? :)