30. toukokuuta 2010

SUNDAYS ARE BORING


Vihdoin kuva uusista farkuista päällä. Tykkään kyllä tosi paljon, vaikka ne onkin tosiaan ihan farkkufarkut eikä farkkuleggarit joihin olen tottunut. Aluksi tuntui aika löysältä ja epämukavalta, mutta onahan ne just hyvät! Vähän himottaisn yhdet toiset chep mondayn perusfarkut, mutta niistä ei ollut kokoja. Sitä paitsi omatunto ei kestä jos ostan kahdet kuukaudessa :DEilen löysin "Accent"-kaupan alesta superkäytännöllisen conversekassin joka menee moneen tarkotukseen Mulla oli ostoslistalla sopivan tilava kassi joka käy urheilu- ja yökyläkassiksi. Toi on ihan täydellinen ja käy myös koulukassiksi! Se oli 25 % alessa ja maksoi 50 e. Mahtavaa. Kuvasta ei ihan näe miten tilava se on, mutta sinne mahtuu kyllä yllättävän paljon kaikkea.

Tänään oon ollut vähän laiska. Sisustin pikkuriikkisen huonetta ja leivoin kaksi raparperipiirakkaa isän vieraille ja ihan itselleni syötäväksi. Ei sen kummempia. Olin pe-la isoäidillä yötä ja la päivällä menin vihdoin varaamaan kirpparipöydän hietsuun! Jess. Jos teitä kiinnostaa mun vanhat vaatteet ja kama ylipäänsä niin tulkaa 20.6 hietsun kirppikselle kurkkimaan! Vaikka myyn siis ihan kaikkea mahdollista mitä on täässä huoneen vaihdossa löytynyt niin ei kannata odottaa liikoja. Joops, nyt taidan mennä ulos kun siellä on yllättäen aurinkoista vaikka äsken satoikin kaatamalla..

-A

Translation: Finally I got a picture of the new jeans. In the beginning I wasn't sure if I like them, because they are not as tight as my other jeans. But now I like them. Perfect to summer. But now I'm in love with an other pair of Cheap Monday jeans... :D

I found yeasterday a  very nice bag. I will use it as a sport-, tarvel- and schoolbag. It was on  my shopping list, and I'm happy I found it. It's good because it's very big, practical and looks nice. I got 25 % reduction so it costed 50 e.

8 kommenttia:

Irina kirjoitti...

noi farkut on jees:)

Zionnah kirjoitti...

Ihania kuvia, kassista tykkään! 8)

LURA kirjoitti...

mulla on toi sama kassi, mutta ruskeana. ainoa huono puoli siinä on, että se hihna on lyhimmilläänkin mulle aivan liian pitkä :((

Anna kirjoitti...

Noi farkut on ihanat!

aurora kirjoitti...

aa vähänkö noi farkut istuu sulle!

jennasofia kirjoitti...

tosi kivat noi farkut! :)

mette kirjoitti...

sul on ihana tyyli! :-) ja huoneki näyttää ihanalt.

Anni kirjoitti...

Irina: kiitti :)

Zionnah: kiitti!

LURA: hassua, mun mielestä se on aika lyhyt lyhimmillään :)

Anna: kiitti :)

aurora: ai kiitti :))

jennasofia: kitti :)

mette: voi kiitos! :))