19. toukokuuta 2010

WHAT DO THE CLOUDS LOOK LIKE?

Nyt on enää kaksi koetta jäljellä, ja sit voi ottaa rennosti! Aion tehdä kaikkea mitä en ole ehtinyt tehdä kun on ollut liikaa koulujuttuja. M.m. harjoitella mopokortti testiä varten, kirjotella kivoja postauksia, sisustaa mun uusi huone (vaihdoin jo pienempään!), ostaa kesävaatteita, ottaa aurinkoa ja vaan ottaa rennosti.

Mulla on hirveä hinku sisustaa mun huone, kun nyt se on ihan vaan valko-beige, ja halusin jonkun kolmannen värin tänne. Mutta en mä oikeen tiedä mikä ois hyvä. Tää on niin epäpersoonallisen näkönen nyt... Oisko teillä hyviä sisustusvinkkejä? Voi kuvailla vähän huonetta kun kaikki on siistiä ja valmista.

Nyt ei ehdi sisustaa, mitää kävästä suihkussa ja jatkaa enkun lukua..
-A

Translation: I've just two exams left, and then I can do what I want. For example write nicer and more interesting posts in here, get the moped licence, decorate my new room (I moved to a smaller one), buy summer clothes, be out in sun :)) and just take it easy.

Do you have any ideas how I could do my room more personal and colourful? It's now just white and beige, but I'd like to have a third colour, but don't know what would be nice.. It looks quite boring. Any ideas?

6 kommenttia:

The mermaid in blue kirjoitti...

YOu are SOOO adorable!! love your photos!! check out mine!! <3

Kicak kirjoitti...

maybe green or blue? ;>
love ur blog
:)

Anonyymi kirjoitti...

miten ois joku vaaleenpunanen/punanen? tai ruskee, se on ainakin sellanen rauhallinen. joku mintunvihreekin vois olla aika kiva.

Lili kirjoitti...

What about orange?:)

jamie kirjoitti...

Hi Anni,your annoying English friend here again with a couple of corrections!
1.what DO the clouds look like (or what does the CLOUD look like)
2.moped licence
3.buy summer clothes
loving the latest pics ,isn't it great to get outside after the cold and snow.look forward to seeing the new room--think it will need some red to lift the white and beige.Take care.

Nauski kirjoitti...

Turkoosi vois käydä valkosen ja beigen kanssa kivasti yhteen ja tois väriä. Eikä ois ihan perinteisimmästä päästä. Voi kun itekki sais aikaseksi sisustaa vähäsen...