20. toukokuuta 2010

TIMES SQUARE CAN'T SHINE AS BRIGHT AS YOU

Nyt olen ihan superilonen koska kaikki koulujutut on mennyt ihan superhyvin! En tajua, mutta viimesistä neljästä jutusta joista oon saanut arvosanan oon saanut kympin! Ne ei tosin oo kokeita, vaan esseita yms. mutta silti! Oon happyy... ja huomenna on matikankoe ja mulla on ihan semmonen olo että osaan kaiken :D Jeejee.

Huomenna menen tarkastamaan Weekdayn ja Monkin ja ostamaan vähän kesävaatteita yms. sitten Mallu tulee meille yöksi. Toivottavasti ilmat suosivat!

Siitä sistuksesta vielä että luulen että toistaiseksi pidän huoneen ihan vaan valkobeigenä. Koska vierastan liian räikeitä värejä, voisin myöhemmin lisäillä jotain tumman ruskeata. Nytkin mulla on punaset verhot, mutta aion vaihtaa ne valkoisiksi. Ehkä tylsää, mutta enemmän mun mieleen. Täytyy pyytää äidiltä sisustusneuvoja, se on hyvä sisutamisessa ;).

Että Lenni on söpö! Se nukku mun sängyllä vaikka kuinka pitkään ja kiemurteli ja piehtaroi. Se on ihana <3

Hali! -A

Translation: I've gotten great grades in school and I'm very happy because of them! Everything is quite good right now. Tomorrow I'll shop summer clothes with Malena and then she stays here over night. Funfun :)
Look at the cat! He is so cute!!! <3

5 kommenttia:

LURA kirjoitti...

mäkin niin haluisin käydä monkissa ja weekdayssä, harmi että meidän välissä on 300 km :((

Milla kirjoitti...

oooi toi kissa on niiin söpö! :) muakin kutkuttaa käydä tsekkaamassa monkin ja weekdayn suomenliikkeet, mutta jostain syystä ei helsinkiin tuu lähdettyä vaikkei matkaa paljon ookkaan :(

hillerin kirjoitti...

No ääw, on toi katti kyl syötävän suloinen. :--)

Anni kirjoitti...

LURA: Voi vitsi varmaan ärsyttää! :/

Milla: Kannatta vaivautua mennä!! :D

hillerin: haha niin on! :))

Kotilo kirjoitti...

Korvaamaton tuo kuva kisusta!