22. kesäkuuta 2010

BYE!

Huomenna aamulla on lähtö Milanoon! Odotan ihan innolla. Tänään olen ottanut selvää missä on kaikki ihanimmat secondhand kaupat yms. Pakkasin jo kaikki vaatteet laukkuun ja pian kaikki on valmista! Oiii siitä tulee kivaa! Vähän pelottaa kun siellä on niin paljon taskuvarkaita että onko laukku tarpeeksi hyvä. Olen kuullut niin paljon hirveitä juttuja miten ne niin ovelasti nappaavat lompakon takataskusta ja laittavat paperipinkan tilalle niin ettei henkilö huomaa mitään. Joku voi veitsellä napsasta laukun hihnan poikki tai viiltää repun pohjaan reiän ja valuttaa kamat muovipussiin :D. Kaikkea sitä kuulee, mutta kai pitäisi tosissaan varautua siihen. Niin ja Italiassa otan ensimmäiset filmikuvani. Jännää! Toivottavasti osaan pitää kahdesta kamerasta huolta...

On ollut aika paljon kaikkea viime päivinä, joten en ole ehtinyt kirjoitella. Sunnuntaina olin Hietsulla myymässä ja sain yli satasen. Ihan ok, ja nyt on ainakin vähän enemmän rahaa milanoon! Eilen taas olin  linnanmäellä huvittelemassa rakkaiden lapsuudenystävien kanssa. Mukavaa oli vaikka innokkaiden lasten kanssa on aina aika hurjaa menoa.

Nyt taidan jatkaa pakkaamista. Kirjoittelen taas ensi viikon alussa!
-A

Translation: I'm off to Milano! I'm so exited! I've packed almost everything now. I hope there are not that much thiefs that everyone says. I've heard terrible stories of how clever they are. But I hope everything goes well! Wish me a good journey!

9 kommenttia:

Amanda kirjoitti...

Kivaa matkaa! :)

alexs kirjoitti...

Milan is beautiful. I was there two weeks ago. Is amazing!!! Have a good time!

Ansku kirjoitti...

Olin ite viimevuonna Roomassa. Oltiin luokan kanssa ja pelotti ihan hirveesti noi taskuvarkaat just. Varsinki ku opettajat oli kertonu meille kauhutarinoita niistä. Mut oikeesti jos oot tosi huolellinen kaiken kanssa ja pidät sun laukkuu vaikkajotenki sillee sivulla tai sillee nii ei ne sieltä mitään varasta:-) En ainakaa usko, siis jos on huolelline!
Hyvää matkaa!

Jenni kirjoitti...

Näin sut lintsillä :-)

Annika kirjoitti...

have fun in milano :-)!!!

Mari kirjoitti...

Mä haluun kans reissailee! Muksaa matkaa sulle! :--)

New Pink kirjoitti...

Ooks menos heinäkuussa myymään??
Ku meen ite hesaan ja uskoisin että sulta löytyis mulle hyvää ns kamaa

Nappi kirjoitti...

Mitä kuvan käsittely ohjalmaa/ohjelmia käytät??

jamie kirjoitti...

have a great time in Milan--be safe.It is not only the pick-pockets you have to worry about--the Italian men can be a bit sexually aggressive--they are notorious bottom pinchers!!