14. kesäkuuta 2010

A FEW THINGS

Sekalaisia kuvia pikkujutuista: Kuva 1 & 2: Nyt voin keittää filmikameralla otettuja kuvia! En malta odottaa että saan tehtyä kellarista hyvän pimiön ja että isä opettaa kaiken filmikameroista! Kuva 3: Olen suunnitellut jo milanonmatkaa, joka on ihan pian! Kirjoitin ylös kaikki nähtävyydet jotka pitää käydä läpi ja kaupat, ravintolat yms. Matkakuume nousee jo.. Kuva 4: Huoneestani kuva. Ei se tuon kummallisempi ole. Toista seinää en edes vaivautunut kuvata kun se ei näyttänyt mitenkään erikoiselta. Kunhan saan niitä tyynyjä ym kivaa ostettua, se näyttää kivemmalta! Kuva 5: Tuunasin vanhan valkoisen kangaskassin. Vielä pitää pidentää hihnat jollain konstilla, mutta sitten se on ihan käyttökelpoinen. Peace-merkki on siis kukkakangasta jos kuvasta ei saa selvää.

Nyt meen kampaajalle! En aio tehdä mitään erikoista, varmaan vaan leikautan hiusten kuolleet latvat. Ei mun hiuksille oikein voi tehdä mitään kunnon mallia kun kiharat kuitenkin ottavat vallan. Tyydyn ihan siihen normaaliin, elikä hiukset auki rennosti olkapäillä. No, toivotaan ettei kampaaja innostu tekemään mitään erikoista.

-A

Translation: Later! I have to hurry now!

5 kommenttia:

Irina kirjoitti...

oh mäki haluisin kehittää ite kuvii, mut litkut ja paperit maksaa liikaa:(

sleepy kirjoitti...

very nice bag !
peace & love !
i love it. :)

Emmi kirjoitti...

hei tosi kiva idea tuunata tuo kangaskassi tollei kankaanpalalla :-)
(ite oon käyttänyt vaan maalia ja tusseja) ootko ommellut sen tohon kiinni vai millaseen ratkaisuun päädyit? :>

Eliiz kirjoitti...

keittää kuvia! :D Hei kiva kun oot valmistautunut matkaan ja tiedät kaikki hyvät mestat! Mut mitä sä laitat päälle?? Mitä vaatteita mukaan siis? Mikä ilma siellä on? ÄÄh!

Tyhjentelen mun konetta - saat sen pian!

PS. Leikkauta lammaskoiratukka!!! <3<3 PUS!

Anni kirjoitti...

Irina: joo ne on ihan sairaan kalliita mutta onneksi mulla isä, joka harrastaa valokuvausta :D

sleepy: thanks! :D

Emmi: kiitti. Joo mä ompelin sen kiinni jollain melko paksulla langalla käsin :)

Eliiz: wooops miten mä nyt silleen mokasin :D joo mä oon tehnyt ihan kunnon researchia! :) Nooh, mä oon suunnitellut asut joka päivälle :D Eli öö siis kannattaa oottaa jotain väljää, kesäistä ja sopivan avonaista niin että ruskettuu :D Ei liikaa villapaitoja yms. Siellä on aika lämmin. Kun katoin viimeks niin noin 24 astetta.

Joo en todellakaan mitään lammaskoiratukka leikkauta!!! :D