9. kesäkuuta 2010

CDEFGAHC


 
Mulla on ihan tajuton kitarakuume! Kitaransoitto on ihan superhauskaa, ja oon oppinut perusjuttuja aika nopsaan. Itelläni ei valitettavasti ole kitaraa, mutta oon jo kattellut f musiikin sivuilta jotain halpoja. Halvin on 80 e, mutta epäilen että se on joku aika huono. Siitä ei ollut edes kuvaa. Sitten oli samanlainen kun toi Mallun, joka on 130 e. Meen varmaan tiistaina kattelemaan sinne kauppaan jos löytäisi jonkun sopivan perus mallin, mutta silti kivan näkösen ja kaikkea. Onko lukioissa ketään kitaraexperttiä?

Tänään olen ollut ihanan aikaansaava. Tein vaikka mitä hyödyllistä ja kävin jopa lenkillä kaiken jälkeen. Jess. Rakastan tällasia päiviä!

-A

Translations: I'm crazy about playing quitar! I've played Malena's guitar, and it's so much fun! I've learned quite fast the basic things, and now I would like to have one myself. A very basic model of course. Do you know where I could find one?

4 kommenttia:

Eliiz kirjoitti...

moi! siellä f-musiikissa (jos siis tarkoitat sitä kaisaniemen kauppaa) on varmaan myös käytettyjä ainakin jos kysyy. :) Puss!!

Elina kirjoitti...

toi toinen kuva on ihana jossa sulla on kitara! Mahtava :-) :-)!!

maria kirjoitti...

Opin soittamaan kitaraa tänä keväänä, kun viimeinkin kävin lukioni pakollisen musiikin kurssin. Opin kitaran soittamisen alkeita, eikä se ollutkaan niin vaikeaa kuin olin luullu. Itseasiassa tykästyin kovin, se on todella mukavaa puuhaa ja kivaa ajanviettoa! Ja kaiken päälle musiikin opettaja on aivan mahtava, kannustava ja innostava. Oikeastaan opettajan ansiosta innostuin musiikista enemmänkin, ja valitsin lisää musiikin kursseja ensi vuodelle. :)

Nyt kesällä on mukavaa opetella uusia otteita ja biisejä. Muuten, itse latasin netistä ilmaiseksi Tuna Pitch -nimisen viritysohjelman. Hyvin pelittää. :)

P.s Taas kerran ihania kesäisiä fiilistelykuvia!

Anni kirjoitti...

Elliiz: aa hyvä vinkki! Pitää tutkailla :)

Elina: haha, kiitti :D

maria: mulle on tapahtunut ihan samanlainen hurahtaminen :D Täytyypäs tutustua Tuna Pitch-ohjelmaan :)