12. kesäkuuta 2010

YOU MAKE ME FEEL SO MAHTAVA

Nyt on jo vähän enemmän kesälomafiilis kuin viimeksi kirjoittaessani. On tullut käytyä kunnon rannalla ihanien ihmisten kanssa. Hietsulla en ole ennen käynytkään, mutta se vaikutti kivalta paikalta viettää lukuisat muutkin kesäpäivät. Eli sinne siis useammin jatkossa! Ihmisiä ei ollut ihan ylipaljon, niin kuin vähän pelkäsin. Sitä paitsi meidän lähettyvillä ei ollut ketään viiden metrin säteellä mikä johtui luultavasti musiikista. Minikajareista soi välillä mitä kummallisinta musiikkia, josta itsekään en välitä ollenkaan. Mutta ihana kesäpäivä oli Annan ja Mallun seurassa :)

Nyt täytyy taas ylistää miten pirteä olen ollut tänään. Aamulla oli pikkasen vaikeata päästä käyntiin, mutta lenkin jälkeen kaikki tuntui paremmalta. En käsitä miten olen yhtäkkiä innostunut lenkkeilystä, vaikka vielä vähän aikaa sitten inhosin sitä. Joku ihme voima mut sinne aina vetää..

Nyt täytyy taas rientää! Superihanaa, leppoisaa tai vähemmän leppoisaa viikonloppua!

-A

Translation: I've been with my two dear friends, Anna and Malena, on he beach and had a lovely summer day! Summer is great, now I've really realized it. I have never been on that beach before, but now I know that I'm going to spend many days there this summer. I was afraid that it would be very crowded, but no, there were not that much people that we thought. Have an awesome weekend!

4 kommenttia:

Zionnah kirjoitti...

Aivan ihania kuvia! Tuli kesäfiilis! 8-)

Irina kirjoitti...

sul on niin kiva tyyli=)

Sanni kirjoitti...

tosi kivoja kuvia, ihanan kesäinen fiilis !:)

Anni kirjoitti...

Zionnah: Kiitti :D Rakastan kesäkuvia, vaan niitä kattellessa tulee kesäfiilis! :)

Irina: voi kiitti, kiva kuulla :) Pitäis kai ottaa enemmän päivän asu kuvia!

Sanni: Kiitti :)