6. kesäkuuta 2010

THE END

Kuvat on ysien päivälliseltä torstaina. Nyt on peruskoulu ohi, ja kesä edessä. Yea! Tästä kesästä tulee ihan paras kesä ever! Kuvia olen ottanut viiden päivän aikana noin 2150, joten on ihan kivasti läpi käytävää ja säädeltävää ja exportoitavaa pienempään kokoon ja jpg-mutoon jne. No ihan kivaa puuhaa se on, paitsi jos kuvat ovat huonoja. Nyt siis tulee kunnon kuvapostauksia vähän aikaa, koittakaa kestää :D

Oon taas sisustanut pikkuriikkisen huonetta, kyllä tästä hyvä tulee. Tein vähän niin kuin berliinikollaasia. Laitoin kaikenlaisia kortteja ja lippusia ja lappusia teipillä mun cd-hylly reunaan ja se näyttää aika kivalta. Viihdyn täällä nyt tosi hyvin. Tää näyttää niin multa :)

Torkkari ei ollut hullumpi. Olen ihan supertyytyväinen. Keskiarvo lukuaineista on tasan 9. Jesss. Muuten päättärit meni tosi hyvin. Olin ensin yheksästä yhteentoista koulun juhlissa ja sitten kävin neljissä vai oliko nyt kolmissa lakkiaisissa ja illalla menin rannalle vähän juhlimaan kaikkien ysien kanssa. Kivaakivaa. Nyt elämä hymyilee. More pics coming soon!

-A

Translation: Those pics are from a lunch we ate at school. It was only for the ninth class and it was a lot of fun. But now the school has ended and the summer vacation has started. Yeay! It's going to be the best summer ever! I have taken about 2150 pics in five days so I have a lot of pics to look truth. So now you're going to see a lot of posts filled of pics from school.

I'm very happy I got very good grades. The occasion at school went very good. And after the occation at school I did a lot of funfun! Now life smiles to me! More pics coming soon!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis dendä bilden på Jonas e typ den bästa bilden ja ha tagi - ever :D hahaha... å dendä på mej e just bra

kram. Mallu

ps. ja ville ba testa om ja kan kommentoida ti din blogi

MERICAE kirjoitti...

keskiarvo lukuaineista 9! mitä hittoa, oot kyllä iha törkeen hyvä:D mulla oli 6,7, no minkäs sille voi ku on paska vaikka minkä tekis :)

Sophie Carmo kirjoitti...

Lovely pics.....XOXO

Anni kirjoitti...

Anonyymi: haha :D nå jepp den e just bra! O den på dig e urgullig <3

Nå de va vel int så svårt att kommentera? :D

MERICAE: elämä on :D

Sophie Carmo: thanks! :)