10. joulukuuta 2008

Ofelia second-hand market

Tänään päivääni piristi helmiq:n helmipaketti. Tilasin lauantaina sieltä helmiä. Kaikki olivat ihan nättejä, vaikka tietenkin pienenpiä kun mitä kuvittelin. Niin siinä aina käy. Vaikka katson kokoa, on vaikeaa arvioida onko se sopiva. Tuli siis vähän yllätyksiä, mutta kyllä niille on kuitenkin käyttöä. Niistä ei ole nyt kuvia. Kuvaan niitä kun teen niistä koruja.

Viime viikon sunnuntaina oli Ofelia Second-hand myyjäiset. Siellä myytin kaikkea ihanaa vintagekamaa. Oli siellä myös jotain goottiaiheisia juttuja. Aika erikoinen yhdistelmä, mutta kyllä se toimi. Minulla oli se pikkukamera mukana, joka ottaa ihan onnettomia valokuvia huonossa valossa.

Tässä ylhäällä on kolme vetoketjua jotka ostin 50 centillä kpl. Teen niistä varmaan rintakoruja. Ne olivat niin suloisia, niin oli pakko ostaa.Mikä on hassusti? ;)

Ostin ihanat vintage-kengät. Tosi suloset, eikö?
Lisäksi ostin virkatun ruusun. ostaessani sitä luulin että se oli keltainen!? En ymmärrä miten vaaleanpunainen voi näyttää keltaiselta, mutta jossakin tietyssä valossa se tosiaan näyttää ihan keltaiselta. No kyllä tuo vaaleanpunainenkin on oikein suloinen.

Ja tässä yksi niistä surkeista kuvista messuilta. Tästä näkee melkein koko alueen. Siellä oli myös jonkinlaista laulu- ja tanssiesitystä.


Nyt täytyy käydä makuulle ja nukkumaan. Huomenna on enkun koe ja tuntuu etten ole harjoitellut tarpeeksi. Uni kyllä auttaa. Aamulla sitten kertaan taas niin tieto juuttuu päähän.


Unia!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihanat nuo kengät ! :)

Anni kirjoitti...

Voi kiitos! :)