1. joulukuuta 2008

Kierrätysvimma

Nyt se taas alkoi, kierrätysvimma. Vilkaisin Nellin blogia(http://www.greenfashionfreek.blogspot.com/), ja katselin hänen tuotoksiaan silmät pyöreinä. Oli pakko saada kokeilla tehdä kahvipaketista jotain. Minulla oli yksi "meiran reilu kahvi"-kahvipaketti, ja päätin tehdä siitä ihan yksinkertaisen pussukan.
En ole kovin hyvä ompelemaan koneella, mutta pidän ompelemisesta siitä huolimatta. Nyt kuvassa näyttää siltä, että alalanka olisi tuplasti. Minulle käy niin usein, mutta en ole varma johtuuko se minun ompelukoneen vanhuudesta vai osaamattomuudestani. Veikkaan jälkimmäistä.

Pussukka siitä loppujen lopuksi kuitenkin tuli. Ja ihan kivakin. Pidän siinä nyt meikkejäni. Se on juuri sopivan kokoinen meikkipussiksi. Se valitettavasti vähän haisee vielä vaikka pesin sitä pesuaineella.

Pussi edestä ja takaa.

Olen surkea vetoketjun ompelija. Vetoketjut ovat muuten vetskaririntakorujeni ylijäämiä. Ei tarvinnut ostaa uutta. Vetoketjuista jää aina yli pieni pätkä kun teen rintakoruja. En tarvitse sitä koko 60 cm. 50 cm olisi varmasti riittänyt. Muistatteko vielä minkälaiset ovat vetoketjurintakoruni? Niistä löytyy varmasti kuva jostakin täältä blogistani vanhasta postauksesta.

Tein tänään myös innoissaan korvakoruja. Punaiset pienet nopat ja vetskaririntakoruista ylijääneet vetoketjun "veto-osat" saivat uuden elämän.

Kuvan taustalla näkyy Lotta joka lähettää teille hyvän joulun alun toivotukset!Niin ja vielä tämä kulho. Siitä joku taisi kysellä jossain kommentissa. Kuva on kirjasta otettu, koska tuota ei ole vielä toteutettu. Se on siis tehty elovenapaketista. Luulen että sen tekeminen on aika hankalaa, ainakin nämä ohjeet vaikuttavat monimutkaisilta.

-A

5 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Hieno pussukka! Minäkin olen tehnyt viime aikoina paljon nappikorviksia, juuri tuommoisia samanlaisia. Löysin yhdet ihanat sinapinkeltaiset napit, niistä tuli heti korvikset, ja sen jälkeen olen pitänyt niitä melkein jopa päivä. Huoh, menipä taas lörpöttelyksi tämä kommentti, tarkoituksena oli siis vain sanoa että hauska postaus :-)

nei kirjoitti...

En tajunnutkaan että noppakorvikset, jotka sinulla oli korvissa, olivat omatekemät! Hauskat :)

Anni kirjoitti...

Kiitos molemmat! Sinapin keltaiset nappikorvikset kuulostavat ihanilta! Minulla ei ole paljoakaan mitään värikkäitä nappeja, vain tylsiä harmaita ja mustia. Nappitalosta voisi saada. Täytyy käydä siellä. Se on siis kauppa isolla roballa. Nappiostoksille siis! :)

Roheline kirjoitti...

Hei, saako kysyä, mistä ostat noihin koruihisi noita takaosia, millä ne laitetaan korvaan kiinni? :) Olen ajatellut itsekin ostaa niitä, mutta en vain ole löytänyt mistään..

Korusi ovat todella suloisia, pidän erityisesti noista vetoketjukoruista! Kierrätys kunniaan!

Anni kirjoitti...

Korvakorujen piikki-osia voi ostaa varmasti sinellistä, ja ehkä sinooperista. Suosittelen sinelliä. Niitä on ainakin kahden laisia. Ostan sellaisia jossa on lättänä pinta päässä, jonka voi liimata koruosaan kiinni (esim noppaan). Käytän yleensä pikaliimaa.