21. joulukuuta 2008

Pitsiä ja kierrätystä!

Askartelen nyt ihan innoissani kaikkea ihanaa pientä isoäitini virkkaamasta pitsistä ja kaikenlaisesta roinasta jota löytyy laatikonpohjalta. Isoäidin joulu- ja synttärilahja minulle oli ihana. Hän antoi kasan vanhoja vetoketjuja ja nappeja y.m. Se on kyllä melkein paras lahja jonka voi saada. Olen kehittänyt vetoketjurintakorustani uuden, hienomman ja pitsisemmän version. Nyt on aikaa askarrella, ja ideoitakin tuli nyt kun sain isoäidiltä kaikkea inspiroivaa. Huomenna on koko päivä aikaa askarrella. Ihanaa! Aion herätä suht ajoissa, ja aloittaa jo aamusta. Voisin tehdä myös vaikka pipareita. Kaverinikin käväisee meillä. Hän haluaa kai ostaa jonkun koruistani.


Ihanan värikkäitä vetoketjuja. Nyt niitä on riittävästi. Niistä saa paljon kauniimpia rintakoruja kun niistä täysmuovisista joita olen ostanut.

Lopputulos on tällainen. Yksi vihreä, ja toinen harmaa. Kyllä ne ovat nättejä. Ihan mukava joululahjakin. Tällaisen voi laittaa vaikka takkiin. Toisaalta sateisella sällä se ei ole hyvä idea. Minä pidän tuosta vihreästä. Se on mukavan sävyinen.Kiiltokuvat saavat uuden elämän. Toinen on rintakoru, ja se toinen (vasemmanpuoleinen), jossa on pieni lenkki ylhäällä, on kaulakoruun tarkoitettu. Teen siitä varmaan huomenna korun. Olen lakannut nämä kynsien päällyslakalla. Isoäidin virkkaama pitsi pääsi tännekin. Se on niin kaunista, että sopii kaikkialle.


Niin ja nyt vielä esittelen pari joululahjaa jotka sain ystäviltäni. Ensin tämä ihana retro/vintage-pussukka. Se on vedenkestävä, joten sitä voi käyttää vaikka kilu- tai meikkipussina. Niin ja miksi sitä ei voisi käyttää ihan iltalaukkunakin kun siinä on tuo lenksu jonka saa ranteeseen. Aivan ihana! Kiitos sinulle!

Lisäksi vielä tämä koru, joka on myös eräältä hyvältä ystävältä. Se on limbosta, ja ihan mielettömän ihana! Nyt täytyisi vain löytää jotakin liilaa jonka kanssa tuo sitten sopisi. Vaikka liilat sukkahousut tai jotakin. Vaikka en hirveästi pidä kyseisestä väristä, täytyy jotain liilaa keksiä jotta voisin käyttää korua. Koru on ostettu Limbosta joka sijaitsee Annankadulla. Se on mukava liike jossa myydään erilaisia koruja ja vaatteeita kierrätysmateriaalista. Siellä kannattaa käydä!

-A

1 kommentti:

OutsaPop kirjoitti...

Ihania koruja, varsinkin nuo kiiltokuva-korut. Loistava idea käyttää pinnassa väritöntä kynsilakkaa!