4. helmikuuta 2009

200 postaus!


Tämä postaus on nyt 200 blogissani. Jippii! Olisin halunnut jotain vähän enemmän erityistä tähän tekstiin, mutta valitettavatsi en saanut mitään superhyviä valkouvia eilen. Pimeys pilasi ne. Toissa päivänä sain kuitenkin vähän maisemakuvia kauniista auringonlaskusta.
Tänään olin ystäväni kanssa kirppiksellä. Se oli pienen pienessä asunnossa (?), ja se oli täynnä väkeä. Kauhea tungos oli ja oli vaikeaa liikkua käytävillä. Nappasin kuitenkin mukaani yhden kukkamekon ja yhden pienen tummansinisen laukun ketjuolkahihnalla. Se on tosi suloinen. Voin napsia niistä kuvia niin että näytän sitten myöhemmin. Ajattelin että voisin muokata kukkamekon minun kokooni. Siitä voisi tulla ihan kiva. Ehkä viikonloppuna ehtii ja jaksaa.

Harmillista etten saanut parempia kuvia väsättyä kun tämä on kerran 200 teksti, mutta onhan nämäkin hienot. Vaikka muistelen että tämän tapaista on tullut joskus ennenkin. Voisi sanoa että ulkoasukin on muuttunut kahdennensadannen tekstin kunniaksi. Vaikka se muuttui jo jokunen päivä sitten ja siitä on jo vähän kommentoitu. Aika söötit muffinsit. Vai mitä te pidätte ulkoasusta?

5 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Oi ihania kuvia !(taas) :) Ulkoasusi on herkullinen ! Itseasiassa minun piti kysyä tuosta ylätunnisteesta. Miten sait sen kuvan noin pieneksi ? :D

Eliisa kirjoitti...

Helou hönö!

Hieno uusi ulkoasu! Ei vanhassakaan vikaa ollut, mutta vaihtelu piristää. :)

Mulla on shoppaushinku, joten jos satut tännepäin, niin ilmoittele. :D MÄ OON NIMITTÄIN NYT KOTONA!!

<3

PS. Oot paras!

Anni kirjoitti...

Kaisa: Minä vain pienennän sitä ennen kuin lataan sen bloggeriin. Minä käytän lightroomia, ja klikkaan siellä "export" ja siinä kohtaa voi muuttaa kokoakin. Riippuu vähän mitä ohjelmaa käyttää. Photoshopissa varmaan löytyy jossain nappi "resize", joka myös muuttaa kokoa. Vähän vaikeaa auttaa kun en tiedä mitä ohjelmaa käytät. En ole expertti tällaisissa asioissa. :D

Eliisa: Helou! Jee! Oot koton! Tapaisin mielelläni, mutta shopningista en tiedä, koska olen kuluutanut ihan liikaa rahaa lähiaikoina, ja nyt täytyy säästää Lontoonmatkalle. Vaikka voisihan sitä silti ehkä...? :) Tekstaillaan ja soitellaan! <3 P.S. nii säki!

Pinja kirjoitti...

Olen samaa mieltä muiden kanssa blogin uudesta ulkoasusta ja "uusi" käyttäjäkuvasi on mielestäni todella onnistunut :)
Onneksi olkoon kahdestasadannesta postauksesta! Blogi onkin muuttunut hieman siinä ajassa.. Hyvällä tavalla kylläkin ;D

Anni kirjoitti...

Kiitos Pinja!! :)