26. helmikuuta 2009

Rippimekkosuunnitelmia

Menen riparille kesäloman ensimmäisellä viikolla. Rippijuhlat pidän elokuussa jolloin konfirmoidun. Nyt on hurjaa pähkäilyä (JO!) mitä laitan päälle. Olen selaillut kaikki asos.com:in juhlamekot, ja monia on jo ostoskorissa. Tarkoitus on kyllä ostaa vain yksi, jos jonkun ostan. Siellä on aivan ihanasti muotoiltuja superkalliita, sekä ihania kohtuuhintaisia löytöjä. Olen miettinyt että pitäisikö laittaa joku ihan klassinen, vai joku persoonallisempi? Voiko joku kokenut aikuinen neuvoa (nuoremmatkin saa toki) ? Mitä tellä oli päällänne rippijuhlissanne?

Olen kyhännyt kasaan joitakin kivoja tyylejä ja asuja:

Retro

Näistä kahdesta tulee jotenkin mieleen sellainen retrofiilis. Etenkin oikeanpuoleisesta tulee mieleen isoäidin verhot tai sisustus jotenkin :).

Persikka
Pidän persikkaväristä! Mietin vähän onko vasemmanpuoleisen helmasysteemi outo, mutta oikeastaan se tekee siitä mukavan erilaisen. Oikeanpuoleinen on hirmu kallis, joten suljen sen vaihtoehdon luultavasti pois kokonaan, ellei äiti todella tykästy siihen ja ole kiltti (joka ei ole kovin todennäköistä).
Kukkais- tai muu printti

Kukkaset ja muut printit ovat äärettömän suloisia. Näitä en ajatellut tosin rippimekoksi, mutta ovat muuten vain supersuloisia! Pidän erityisesti vasemmanpuoleisesta.

Ei tässä sen kummempaa. Olen vain selaillut asoksen nettisivuja koko illan :). Pus!

4 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Toi oikeanpuoleinen persikkamekko on ihanan mallinen!

Mulla oli persikanvärinen tai oikeastaan ehk älohenpunainen mekko. :) Se oli suora kotelomekkotyyppinen ja siihen kuului pitkähihainen bolerojakku. Se oli thaisilkkiä ja teetetty - yllättäen - Thaimaassa. En mahtunut siihen montaakaan kertaa sen jälkeen. :(

Suukko!

Anni kirjoitti...

Ööh...mikä on älöhenpunainen? :)

Eliisa kirjoitti...

haha siinä on väli väärässä kohdassa: siinä pitäisi lukea "ehkä lohenpunainen". Siis sellaisen värinen kuin lohi! :)

<3

Anni kirjoitti...

Aa...no olisin mä voinut tajuta sen miettimällä vähän kauemmin :)

<3 Nähdään maanantaina!