9. helmikuuta 2009

Kauneuspilkku poskessa :)Arvatkaa mitä teen tällä hetkellä? Istun sohvalla viltin alla, datailen, paijaan kissaani ja katselen Mamma Mian sing alongia. En nyt hirveästi laulele, vain joissakin kappaleissa. Pidän Mamma Miasta koska siitä tulee niin hyvälle mielelle. Ihanaa kun ei ole kokeita eikä oikeastaan mikään hirveä kiire nukkumaankaan. Kohta tulee onneksi loma ja Lontoonmatka lähestyy. Sitäpaitsi koulussa on aika kivaa kun katsomme vain leffoja ja pidämme nyyttäreitä. Keskiviikkona on joku urheilupäivä ja suoraan sanottuna ei huvittaisi mennä kouluun. Kai sen jaksaa.Yllätysyllätys polaroituja valokuvia. Ehkä Lontoonmatkalta tulee vähän erilaista kamaa. Innostuin vikonloppuna taas valokuvaamaan ihan kunnolla. Mutta ei kuvista nyt mitään superhyviä tullut, vaikka ihan kivoja kyllä. Otin myös oman pienen nalleni mukaan kuviin.

Tässä nalle tasapainoilee päälläni. Niin ja jos kiinnostaa niin päällä on frakut//Gina Tricot, paita//One way ja ylemmässä kuvassa näkyy laukku joka on H&M:stä.


Ja pitkästä aikaa korukuva pääsi blogiin. Se on tilaustyö ja siinä on turkooseja, lasia ja makeanvedenhelmiä. Keskiosan askartelin itse rautalangasta ja helmistä. Pidän korua suht onnistuneena. Vielä on yksi tilaustyö tekemättä. Se on rannekoru. Siitä myöhemmin.
Nyt on kyllä aika mennä nukkumaan. Huomenna on kuitenkin koulua. Hyvää yötä!
Anni

2 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Ansu!

Je t'aime! <3

Ei varmaan ehditä nähdä ennen teidän matkaa, mutta nähdään heti sen jälkeen apus! Suukkoja!! (Ihana toi eka kuva susta, oot niin söpö! Ja toi korukin on tosi hieno!)

Anni kirjoitti...

Joo, meidän täytyy nähä! Suukkoja! <3