27. helmikuuta 2009

Retromeininkiä!

Olin tänään Helsingissä kaverini kanssa. Ostimme kankaita mekkoihin, jotka teemme koulussa, ja ostin samalla muitakin ihania kankaita kotiompelemiseen. Löysimme UFF:ista mahtavia kankaita, joista voin saada vaikka mitä ihanaa. Niistä on pari kuvaa postauksen lopussa.


Tässä taas näyte keskiviikon kuvaussession lopputulosta. On kivaa yhdistää valokuvia noin, niin ei tarvitse ladata niin montaa erikseen. Noissa kuvissa yllä hypin sängylläni ja taustalla ovat vinyylilevyni seinällä (vihdoin). Ne ovat ihania! Kiitos Hanna ja Ida!

Minä ja Canonini. Taustalla näkyy vilaus tv:täni. Oikealla on julisteeni joka on ovessa kiinni. Uskokaa tai älkää, mutta naisen kasvot julisteessa syntyvät tuhansista eri valokuvista jotka ovat aseteltu tiettyyn värijärjestykseen. Mielestäni se on superhieno juliste. Se tuli joskus Demin mukana kauan sitten.

Shoppailureissu meni tosi kivasti tänään Hannan kanssa. Ostin kankaita, niin kuin jo kerroin ja lopuksi shoppasimme molemmat vähän vaatteita Gina Tricotissa. Mukavia löytöjä. Kaikki pikkukaupat jäi väliin, koska emme ehtineet sinne ennen kuutta. Suunnittelimme siis jo seuraavaa ostosreissua!

Ensi kerralla kun menen Uffiin aijon varata paljon aikaa kaikkien ihanien jakkujen, tuulitakkejen ja muiden sovitteluun. Vesi nousi ihan kielelle kuin katselin niitä. Meillä oli valitettavasti vähän kiire, ja liike oli muutenkin juuri sulkemassa.

Kello on paljon, ja kaikki muut talossa nukkuvat jo, jopa kissat. Nyt pesulle ja nukkumaan! Hyvää yötä!

4 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

heiheihei, helsingis etkä kertonu mulle? gina rules ! ;D

Anni kirjoitti...

No enhän mä koskaan kerro! Oon mä siellä joka viikko, enkä koskaan oo kertonu. :)

Tuuli kirjoitti...

aijaa, no iha sama sit, mut nähää joskus :)

Anni kirjoitti...

Joo, nähdään! :)