22. helmikuuta 2009

Pikkumökin photo shoots!

Asun maalla, ja meidän pihalla on pieni mökki jota kutsutaan pikkumökiksi. Päätin ottaa siellä valokuvia. Laitoin päälleni Lontoon Beyond Retron mekon. Siinä on ihania kuvioita, ja on lähes täysin sopiva minulle. Vähän löysä vyötäröstä, mutta toimii hyvin lisävyöllä.

Kunpa kuva olisi isompi... Siinä on niin paljon yksityiskohtia että se kaipaisi suurennusta. Minun ilmeeni on kuin happamalla akalla! Näytän siltä että olisin juuri lyömässä jotakuta paistinpannulla päähän. Se ei ollut tarkoitus, mutta se sopii oikeastaan ihan hyvin kuvaan. Olen siis joku äkäinen keittäjätär.

Minun piti pitää villatakkia päällä. Pikkumökissä oli erittäin kylmä. Mekko on siis lyhythihainen, mutta hihat ylettyvät kuitenkin melkein kyynärpäihin. Ensin olisi tehnyt mieli tuunailla mekkoa. Kaventanut tai jotain, mutta nyt tuntuu että on parempi jättää se tuollaiseksi, orginaaliksi.

Pengoin pitkään pikkumökin vaatekaappia. Sieltä löytyi aarteita, jotka varmaan esiintyvät kuvissa myöhemmin. Erityislöytö oli kiva t-paita joka oli ehkä vähän A-mallinen. Siinä oli erilaisia teräväkulmaisia neliöitä, kolmioita... Minulla on siihen täydellisesti sopiva outfitti. Laitan sen varmaan joku päivä kouluun.

Tässä kuvio näkyy paremmin, mutta ei siinäkään kovin hyvin.

Nyt on hirveästi ideoita ja kuvia jonossa bloggaamiselle. Jonakin päivänä kun ei ole ehtinyt ottaa uusia kuvia, voi ottaa ensimmäisen jonossa olevan kuvakokoelman esiin ja läntätä sitten siitä teksti. Täytyy olla hyvät varasuunnitelmat sellaisten päivien varalle. Tänäisiä kuvia on vielä näyttämättä, siis sellaisia jotka otin kotona. Ja sitten ne korukuvatkin. Otan niin paljon kuvia koko ajan että täytyy jatkuvasti kirjoittaa blogitekstejä, ja sitten kukaan ei ehdi edes kommentoida mihinkään kun uusi tulee heti tilalle. Ehkä huonosti selitetty, mutta pisteet sille joka ymmärsi!

Olen tosiaan harkinnut sen toisen blogin perustamista, ja se on kyllä jo tehty, mutten ole kirjoittanut sinne vielä mitään. Luulen että teen uuden. Haluaisin tehdä sen oikeastaan Devotessa (http://www.devote.se/), mutta en saa koskaan jostain syystä vahvistamissähkäriä, joten en kai sitten voi tehdä sinne blogiani. En vain jaksaisi toisessa blogissani näprätä html-koodeilla. Tämän blogin näpräämiset ovat jo tarpeeksi vaivalloisia.

Huomenna alkaa koulu, ja se on ihan ok. Ei nyt kivaa, mutta kyllä sen kestää. Aion vielä ennen nukkumaanmenoa liimailla joitakin valokuviani albumiini, ja sitten ehkä printata uusia. Niin sekin vielä. Albumista piti laittaa kuvia blogiin. Juujuu, kyllä tässä ehtii...!

Hyvää yötä! -A

9 kommenttia:

Ulteri kirjoitti...

Nöppis! Oot hyvä tyyppi <3

Anni kirjoitti...

:) Ite oot!

Eliisa kirjoitti...

Ootte molemmat! :)

<3

Angel.Pearls kirjoitti...

Tack för titten! Härliga bilder du visar, snygga glasögon o Londonresa!Så du har en ny blogg Ankarnappen på gång..Spännande! Fortsatt fin vecka
/Eva

Ida kirjoitti...

Hauskoja kuvia :D En malta odottaa että saan nähdä sun kaikki Lontoosta shoppaillut vaatteet ja muut!

p.s rakastan noita laseja<3

Anni kirjoitti...

Angel.Pearls: Tack!
Ida: Joo, näytän sitten. :)

Anu kirjoitti...

Keski-ikäinen täti kysyy, miksi ihmeessä kukaan haluaa pitää silmälaseja, ellei ole pakko? Nimim. 13-vuotiaasta asti käyttänyt laseja enkä käyttäisi, ellen olisi sokea kuin lepakko ilman niitä ;)

Anni kirjoitti...

Hehe! Sitä monet ihmettelevät. Pidän niitä, koska ne ovat vaan niin ihanan näköiset. <3 (hyvä selitys! :D)

Eliisa kirjoitti...

Btw. toi mekko näyttää superkivalta!