30. joulukuuta 2009

500 days of Summer

Olin tänään Lindan kanssa kaupungilla kauheessa loskakelissä. Kierreltiin kauppoja ja syötiin new bamboo centerissä. Käytiin kattomassa 500 days of summer-leffa joka oli kyllä ihan sairaan sulonen leffa. Pakko saada se dvd:nä sitten. Oon katellut niin paljon leffoja nyt lomalla et en edes muista kaikkia enää :D.

Photobucket

Photobucket

Löysin one wayn alesta 16 eurolla (ennen 30 e) ihanan karvavuorellisen hupparin ja jc:stä kaksi aleteepparia (7,45 ja 9,95). Toinen perusvalkonen ja toinen lyhyt avaruusteeppari jota oon himoinnut aina mutta 20 euroa on tuntunut vähän liian hintavalta. Että aika hyvin selviydyin alesta enkä ostanut turhuuksia. Pari juttua jäi vähän kaivelemaan. Ne oli vilan niittijakku ja jc:n kivipestyt leggarit (jotka on kyllä ihan must). Ja jonkunlaiset maiharit on kyllä ehdottomasti ostoslistalla. Jakun ehkä voisin yrittää unohtaa, koska se oli aika kallis. Tai no ei nyt oikeastaan, mutta olen kai niin tottunut superhalpoihin hennesin ym. vaatteisiin että kaikki yli 20 e tuntuu kalliilta.

Terkkuja Lindalle, oli kiva reissu! :)
-A

Translation: I was with Linda today in town. We shopped a little, were to a movie and ate malesian food. It was really fun :) I bought some clothes wich were in sale. I will show them later.

8 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

mä olisin niiin halunnu mennä kattomaan ton 500 days of summerin mut en saanu siihen kannatusta :( tekstistäs päätellen se oli hyvä eli mun kannattaa yrittää nähdä se? :)

Anonyymi kirjoitti...

Se on ihana leffa!

Tayler kirjoitti...

Love that Jacket!! lovely pictures <3

bighairandbikinis.blogspot.com

ellybo kirjoitti...

pakko nähä toi leffa!!! ja mul ihan sama, tuntuu et kaikki yli 20e (yläosat) tuntuu ihann liian kalliilta:--D

Linda kirjoitti...

Kiitos terkuista! Oli ihan huippu päivä tänään. Toivottavasti voidaan vielä joskus ottaa uusiksi! <3

P.S Voitko laittaa mulle johonkin niitä kellojuttuja, kun nyt tosissaan innostuin niistä, ku toi sun kello on niin ihana! :)))

Anonyymi kirjoitti...

Paljonko jakku olis maksanu? Ja onks se tos ekas kuvas? :-)

Jessica kirjoitti...

oii haluisin niin nähä sen leffan! :--)

Anni kirjoitti...

Kirsikka: voi eii, sun pitää nähdä se, se on ihana!!

Jenifer: näin on!

Tayler: thanks :)

ellybo: juu kannattaa kattoo! aijaa, se on aika kauheeta ku tulee ostettua vaan huonolaatusia vaatteita :S

Linda: Joo otetaan uusiks joskus taas <3

En o ihan varma mistä sisko tilas sen mut tais olla zoovillagen sivuilta. Se "oikee" sivu on knokk.se, mutta sieltä ei voi tilata Suomeen.

Anonyymi: se makso jotai 35 e tai jotain sinne päin. Se ei oo toi. Noi kuvat n Helsinki10-kaupasta. Vilassa ei oo noin hienoa :D

Jessica: hihii se on ihana :))