11. joulukuuta 2009

EKA POSTAUS EVER ILMAN KUVAA

Kuulin eilen parhaan uutisen pitkään aikaan. Nimittäin ruotsissa tunnetut weekday ja monki tulevat Aleksanterinkadulle Suomeen! Olen aivan innoissani, enkä voi käsittää miten tämä on mahdollista! :D Mutta siis ihanaaaa.

En ole tarkoituksella kertonut hirveän paljon itsestäni tässä blogissa, mutta nyt kun joku pyysi lisää tietoa minusta, ajattelin että ehkä pieni selvennys henkilöllisyydestäni olisi hyvä idea.
Olen siis 14 (huomenna 15!!), ja asun puolen tunnin päässä Helsingistä. Olen ruotsin kielisessä koulussa vaikka äidinkieleni on suomi. Äiti ja isä halusi että opin kunnolla ruotsia, ja laittoi mut ruotsin kieliseen kouluun. Pyrin luultavasti Töölön lukioon kuvataide-linjalle sitten keväällä. Jos pääsen, hypin riemusta :D. Sinne on pääsykokeet, ja valitettasti tänäkin vuonna on joku sarjakuvatehtävä. Toinen oli joku lempimaisema, ja toinen 3-9 ruudun sarjakuva itsestäsi ja parhaasta ystävästäsi ja joku hauska tapahtuma tai jotain sinne päin. Hui miten vaikeaa aiheen keksimisestä tulee.. Paikan päällä tehdään myös jotain tehtäviä joita ei kerrota etukäteen. Odotan lukiota jo ihan hirveesti. En sitä kauheeta lukemista ja työtä, mutta odotan sitä uutta ympäristöä ja uusia ihmisiä. Toivon että ihmiset olisivat vähän fiksumpia eikä yhtä lapsellisia kun yläasteella. Eli joulupukki, sitä mä toivon :)

Niin ja edellisen postauksen vaatteiden ostopaikkaa kyseltiin. Eli leggingsit on ctrl:än muuttomyynnistä, peace-kaulakoru Savonlinnasta jostain torilta kun olin siellä kesällä ja neule on gina tricon. Kuvaesityksen tein photoscape-ohjleman avulla.

On myös tullut toive, että laittaisin kuvan tanssiaismekko päällä. Sorry mutta siitä tuli niin kauhea, etten kehtaa laittaa sitä tänne. Ja sulla joka kirjotit kommentin ei taida olla blogia, niin en voi oikein antaa sulle linkkiä kuvaan. Mutta jos haluut välttämättä nähdä sen kuvan niin voit laittaa spostin tähän postaukseen tai jotain :).

Huhhu, äsken oli kauheeta säätöä photobucket kuvien kanssa. Kun en haluaisi että ne on siellä silleen että mun kuvia voi ladata sieltä, niin poistin noin 10 kuvaa sieltä, jotka siis on myös blogissa. No sitten tietty mitkään niistä kuvista ei näkynyt blogissa, niin oli vähän urakkaa ladata kaikki uudestaan ja kopioida uudet koodit teksteihin yms.. Blaah.

Äsken tuli vielä kommentti ulkoasustani. Se ei ole mikään niist perus malleista joita on bloggerissa, vaan olen tehnyt sen itse. Se on tosi helppoa. Ohjeita blogin muokkaamiseen löydät... eikun voi eii, siinä blogissa ei olekaan enään niitä ohjeita. Ilmeisesti se poisti kaikki postaukset mutta ääk no en mä osaa selittää.. Mutta siis blogin leveyttä voit ainakin muuttaa html-koodeista vaihtamalla "outer-wrapper" kohdan "width"in, eli leveyden ja "header-wrapper" kohdan leveyden numerot suuremmiksi tai pienimmiksi. Muista, että molempien täytyy olla sama luku. Voit kokeilla muuttaa numeroita, ja laittaa esikatselu, niin huomaat miten systeemi toimii. Eli menet ensin ulkoasuun, ja sieltä painat "muokkaa html-koodeja". Jos on vaikeuksia, kysy vaan vielä niin yritän auttaa :). Header-kuvan voit vaihtaa "sivuelementit"-kohdasta, ja taustavärin "kirjasimet ja värit"-kohdasta. En ole tehnyt mitään erikoista ulkoasulle.

Nyt, jos jollakulla on vielä jotain kysyttävää, niin nyt saatte kysyä! Vastaan kysymyksiin jotka eivät ole liian henkilökohtaisia. Kysykää huomisen synttärini kunniaksi! :)

GO AHEAD, ASK ME!

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oho, nyt nolottaa. luulin sua n. kakskymppiseks....hupsista:D

MERICAE kirjoitti...

Kiitos tosi paljon! Mä oon jo pitkään yrittäny saada tän näköstä blogia itelleni, kiitos tosi tosi paljon avusta, mä yritän saada nyt tälläsen tehtyä :-) KIITOS KIITOS, tää sun blogi on ihan ykkönen! haluisin tietää mistä saat rahat vaatteisiisi ja kuinka usein ostat niitä? haluisin nähä huone postauksen ja kaikkia yksityiskohtia siitä :-)

Maja Luna kirjoitti...

I like your blog :D


hellomaja.blogspot.com

Lydia kirjoitti...

hihi, miekin kuvittelin siut paljon vanhemmaksi : D Ja ootkin vaan kaks viikkoa miuta vanhempi että mikäs tässä. Nii ja onnea ! ♥ kysymyksiä ei nyt tuu mieleen mutta kenties myöhemmin keksin jotain kysymistä.

ellybo kirjoitti...

kiva tää postaus! oon niin kateellinen et oot ruotsalaises koulussa, ois tosi siistii osata ruotsia kunnolla :)

MERICAE kirjoitti...

Kertoisitko vielä, että minkä blogimallin laitoit ensin ku aloit muokkaamaan, mulla ei oikeen suju tää ku puolet kuvista menee poikki tjtn.

Kaisa kirjoitti...

ONNEKSI OLKOON :) oon sua kuukauden ja 3 päivää vanhempi :D

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin luulin sua paljon vanhemmaks! Ajattelin, että olisit jotain 18-19v. :D

Ew-wa kirjoitti...

Minä kyselin tota kuvaa kokonaisena tosta sun mekosta. En vaan sillon jaksanu kirjottaa blogin osotetta. Haha :D Niin että jos pystyt linkittää sen kuvan jotenkin. :)) Olis tosi kiva nähä se kokonaan.

Niin kun monet muutkin niin myös minä luulin sua ainakin vuotta vanhemmaks. :DD Hahaha.

Mä kysyisin että minkälainen kamera sulla on kun sulla on niin hyvä laatusia kuvia täällä?

Ainiin ja paljon onnea!

C kirjoitti...

! ! Monki ja Weekday helsinkiin, no taas yksi syy lähteä helsinkiin joka viikonloppu! kiitti tiedosta, ja sun blogi on ihanan pirteä ja oon seuraillu jo jonkun tovin :)

Anonyymi kirjoitti...

Mäki oon luullut et oisit paljon vanhempi, tai ainakin 16 :D kiitti noist ulkoasun muokkausvinkeistä, täytyy hyväkskäyttää ne ens kerralla ku iskee innostus muuttaa ulkoasua :--D

Daniela kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Daniela kirjoitti...

Onnee rakas!!!<3

sira kirjoitti...

Oho! Mäkin luulin et oot vähintään 16 tai 17 :--D upss.. :) mut onnea!

Mim kirjoitti...

Onnee viistoist vuotiaalle! (= Mä en ehtiny luulla sua vanhemmaks koska bongasin jostain et oot syntyny samana vuonna ku minä, mut jos oisin pelkät kuvat nähny ni oisin ainaki muutaman vuoden vanhemmaksi sua veikannu. Oon ihan samalla tavalla innoissani lukion alottamisesta ens syksynä, tosin yhetishaku pelottaa nyt jo vaikka siihen on 2,5 kuukautta. :D Sait musta kyllä ihan heti vakituisen lukijan, oon seurannu sun blogin vaan noin 1,5 vkoa ja oon nyt jo ihan ihastunu! :)

Emma kirjoitti...

Jiiihaaa! Monki & Weekday, nam... Ja onnee syndeil<33

henna kirjoitti...

mitaa mäki luulin sua vähintää 16 vuotiaaks ! :o johan :-D