1. joulukuuta 2009

TITI MADAM

Pari kuvaa taikin joulumyyjäisistä.

Photobucket

Photobucket

Siellä oli kaikkea tosi söpöä, mutta vähän liian kallista jotta voisi ostaa kaiken minkä haluaa. Ostin kuitenkin titi madamin mustan pikkuhirvi-kaulakorun, ja oli ihan hirveän vaikeaa päättää otanko ison peilin, vai pienen mustan. Päädyin mustaan, ja säästimpähän 2 euroa. Vaikka on se peili ihana...

Photobucket

Kuva täältä. Mun mielestä siinä on jotain perää.

Aah en tee mitään erikoista tänään, aion vaan kattoa tallennetun muodin huipulle-ohjelman ja juoda glögiä. Ehkä voisin vähän lukeakin jotain kirjaa. Tai kenties sen lisa marklundin loppuun kun se on ollut kesken niin sika pitkään.

Vielä loppuun yks video jonka näin äsken voicella, se on iihana :)

Niin ja tässä käännös enkuksi kun on tullut semmosia toivomuksia. Päätin nyt ainakin yrittää. Älkää ihmetelkö jos se on erilainen kun suomen kielinen teksti. Mä kirjotan ne asiat jotka osaan kääntää :)

Translation:
2 pics from a christmas market I was in on Saturday. I bought one of those necklaces and I'm totally in love with it. The third pic is from here.

Here is a song I love. I am happy when I listen to it :)-A

ps. tsekatkaa mun lookbook!

6 kommenttia:

elina kirjoitti...

Tosi kivoja koruja:)

eveliina~ kirjoitti...

ihana blogi, taas yksi suosikki lisää :) mikä kamera sulla on ja missä muokkaat kuvat? katoin edellisiä postauksia ja kaikki kuvat on ihanan värisiä!

onko sulla muuten postausta jossa kerrot ittestäsi jotain?

Anonyymi kirjoitti...

Näytät jonkinverran serranon perheen Teteltä, oot nätti :)

Irina kirjoitti...

hiphei mäki olin tuolla ja mun siskolla ja sen kavereilla oli pöytä siellä:)

Mattson kirjoitti...

Blä jag ville sååå till taikens julbasar, men kunde int fara. Samma sak med Helsinki 10, det ser ut som att båda var nice. Nu harmar det ännu mer när du sku ha varit där!! Nå, vi ses väl nån gång igen :P

Kram!

Anni kirjoitti...

elina: kiitniin on! titi madam on supersiisti merkki :)

eveliina~: voi kiitos! Mulla on canon 450D ja muokkaan kuvia ensin lightroomissa, ja yleensä sen jälkeen photoscapessa. Photoscapen voi ainakin ladata helposti ilmaseksi. Ei oo semmosta postausta, mutta ehkä mun pitäisi tehdä semmonen :)

Anonyymi: haha, aijaa :) kiitos!

Irina: aijaa, kiva! :))

Mattson: aa :( voivoi. Men vi ses igen nångång! :)