22. joulukuuta 2009

LOVE MY (MOMS) FUR HAT <3

Photobucket

Tänään oli koulun joulujuhlat jotka oli tosi kivat. Myöhästyin bussista, ja jouduin tilata taksin (!!) kotiin. Oli ihan mielettömän hieno ilma ja niin paljon lunta! Huomiseksi on kuulemma luvassa tosi myrskyisää ja lumista säätä. Aion väsätä kaikki joululahjat kuntoon ja tehdä yhtä valokuvaprojektia ;). On ihan hirveesti valokuvia printattavana eri juttuja varten. Mutta siis en osaa pukea iloisuutta lomasta sanoiksi, se on niin ihanaa. Huomenna yritän olla mahdollisimman aikaansaava, ja yritän herätä suht aikasin niin ettei päivä mene ihan hukkaan.

Tein muuten eilen videon teille, mutta en sitten laittanutkaan sitä tänne kun se oli sittenkin aika hirvee :D Eli syy siihen ettet eilen tullut mitään kivaa postausta oli tämä.

Bloggerin päivitys-juttu on tosi kiva! Kannattaa päivittää. Päivityksen voi tehdä asetuksista, ja sieltä jostain loppu päästä (tyyliin yleiset asetukset) löytyy kohta jossa voi ruksata päivitetty uusi versio tai jotain sinne päin. Nyt bloggerilla voi ladata kuvat suuremmiksi helposti. Tosi kätsyä. Eli nyt voi unohtaa photobucketin ja tinypicin. Vaikka tällaset kuvaesitykset ei toimi kun bloggerilla lataa, niin ne pitää edelleen ladata photobucketilla.

Tänään siis valokuvasin aika paljon, ja niitä tulee lisää myöhemmin. Tässä siis karvalakki-osio.

Iihanaaa joululomaa kaikille!! PUS!

-A

Translation: It was the last day school today. That means that the Christmas holiday has started! Wohoo! No early mornings in two weeks. How lovely sounds that? I have to make all the presents ready tomorrow and I'm also going to work at my secret (for now) photo project ;). I heard it's coming a huge snow storm tomorrow, so I can stay inside with good consciedense.

Have a lovely Christmas and Christmas holiday guys!! Hugs!

Vielä loppuun yhden ihanan tyypin höpöttelyvideo. Kannattaa kattoa muitakin youtubesta, ne on ihania <3.

4 kommenttia:

cutiepie kirjoitti...

bloggerin uus systeemi on tosiaan katevä,säästyy aikaa ja vaivaa!

heh,toi video on ihana,niinku joku 5v pikkupoika selittäis :)

Anonyymi kirjoitti...

ihana kuvia! miten osaat tehdä ton? millä ohjelmilla sitä voi tehdä? mulla on gimp, photofilter. osaatko neuvoa?

Kirsikka kirjoitti...

aaws oot yhtä söpö kun toi hattukin! Ihana video, sulonen :-D

Anni kirjoitti...

cutiepie: joo ois jos se toimis mulla kunnolla :( Mulla ne kuvat hyppelehtii ihan väärin kaikkialle ja kaikki menee pieleen :D Mutta ehkä se on vaan kiinni musta.. :D

Niin on, se on ihana <3

Anonyymi: joo siis pä teen kaikki erikoismuokkaukset photoscapella. Kannattaa kokeilla, se on tosi kiva. Sen kun lataat, niin voit tehdä kaikkea tommosta kivaa! :)

Kirsikka: haha, kiitti :))