16. joulukuuta 2009

JOULUAHJAKRIISI

Photobucket

Photobucket

Tänään olin koulun jälkeen kahvilassa tätini kanssa. Söin ihanan mustikkapiirakan. E vei mut kotiin, ja rupesin tonttuilemaan. Mutta koko aika menikin yhden pikkutyttö-tuttavan lahjan keksimiseen. Alotin vaikka mitä askarteluprojekteja, mutta ei mikään ollutkaan loppujen lopuksi hyvä idea. Nyt mulla on ehkä yksi idea.. :). Mutta siis perjantaiksi pitäisi ehtiä tehdä vaikka mitä, ja kääk pitää myös kirjottaa yks aine valmiiksi perjantaiksi. Huomenna pitää olla vähän tehokkaampi tonttu kuin tänään. Sain kuitenkin joulukortteja tehtyä. Ne pitää vaan muistaa lähettää huomenna. Joulu tuli kyllä niin yllättäen että olen ihan ihmeissäni miten se on jo ensi viikolla!

Photobucket

Photobucket

Yritin jäljitellä yksiä sulkakoruja joita näin Helsinki10:ssä, mutta en tainnut oikein onnistua. Toi sulka on aika ällö... Mutta toisaalta aika makee... Mitä te ootte mieltä? Tarkotan siis näitä sulkakoruja: klik!

Onko teillä joululahjat jo valmiina?
-A

Translation: Omg, the Christmas eve is already next week! The presents are not ready at all. Usually I've bought/done them many weeks before Christamas Eve. I tried to do a feather necklace. It didn't succeed so well, but it's on the same time quite cool. What do you think? My aim was to do something like this: click! I love those necklaces, and it would be nice to do one myself.

2 kommenttia:

Macy kirjoitti...

I love the first 2 photos, they are so beautiful. I miss the snow!

Anni kirjoitti...

Macy: Thank you!I love to photograph the nature in Winter! :)