8. joulukuuta 2009

Linnan juhla-pukuja

Katsoitteko linnan julia? Jos ette, niin ette te kyllä hirveesti missannut. Puvut olivat suurimmaksi osaksi aika tvallisia. Ei ollut yhtäkään huikeaa ja yllättävää yksilöä. Mutta tässä silti muutama kiva puku.

Photobucket

Satu Uutaniemen puku sopii täydellisesti juuri sille. Se on ihanan simppeli, mutta olkaimet antavat kivasti särmää.

Photobucket

Satu Taiveahon puku on mahtava! Ei mikään kermakakkuällötys vaan ihanan ruusuinen ja nätti. Punainen väri sopii Satulle tosi hyvin.

Photobucket

Marianne Kangasniemen puku on hienon värinen, ja sopii väriltään hyvin Mariannen vaaleeaan ihon väriin ja hiuksiin. Hänen pitäisi kuitenkin kantaa pukua ylväämmin ja ryhdikkäämmin.

Photobucket

Eija Riitta Korrholan puku on hirmu nätti. Kun vertaa tätä edelliseen pukuun, tämä on ehdottomasti parempi. Tämä on nätimpi ja sirompi. Toisaalta tämä ei sopisi Mariannelle yhtä hyvin.

Tänään mulla oli yhteiskuntaopin koe. Se meni aika huonosti. Luin aika pitkään eilen siihen, melkeen koko päivän, mutta tuntu vaan ettei mikään tiedosta mennyt päähän. Onneksi meillä on vielä toinen koe seuraavassa jaksossa, että siinä ehkä menee sitten paremmin niin voin vielä saada ihan hyvän arvosanan.

Kohta meille tulee vieraita, että pitäisi mennä nopsaa harjottelemaan kokeisiin ennen sitä.

Kivaa viikkoa!

-A

Translation: I think you need some explanation now :) It was Finland's Independence Day on Sunday. In Finland we have a tradition that the Presindent of Finland has a huge gala in her palace every Independence Day. So here is photos of some evening gowns I like. There wasn't any special favorites, they were all quite basic. But the red one in the second pic is very pretty!

Have a nice week!

6 kommenttia:

ellybo kirjoitti...

Mäki ihastelin tota Taiveahon pukuu! Tosi kiva malli :)

Irina kirjoitti...

toi ruusuhässäkkä on kyl soma:D

Mim kirjoitti...

Söpö blogi sulla! (: Osaisinpa maalata yhtä hyvin. Mun mielestä noista linnan puvuista ehkä Maria Guzenina-Richardsonin (kirjotetaanko se noi? :D) puku oli kaikkein nätein.
Hyvää joulun odotusta!

Henna kirjoitti...

mun lempparit oli paula vesalan ja satu taiveahon puvut :-)

Anni kirjoitti...

ellybo: joo se on iihana :) niin kun noi kaikki.

Irina: niin on :)

Mim: Kiitti! Joo senkin oli hieno! :) mutta löysin siitä vain kasvokuvan. Samoin!

Henna: Paula Vesalan pukua en muistakaan, mut Satun on kyl nätti :)

Anonyymi kirjoitti...

On muuten viime vuodelta (muistaakseni, ellei aiempaakin) tuo E-R Korholan puku, tänä vuonna sillä oli pilkullinen espanjalaistyylinen järkytys.