14. maaliskuuta 2009

Helmien värikästä kimaltelua

Mäsmäsmäs. Mässäilen karkkia nälkääni. Pitäisi syödä kunnolla, mutta kun ei jaksa. Karkkikaan ei maistu enää hyvältä. Se on jo aika hälyttävää. Sovitaan nyt vaikkapa niin, että syön heti kun olen kirjoittanut tämän tekstin valmiiksi :)

Eiliset juhlat menivät oikein hyvin. Sain pari kaulakorua, ja kahdet korvakorut myytyä. Eli oikein hyvin meni. Korut roikkuivat hienosti telineistä, ja osa oli pitsiliinan päällä pöydällä. Oikein hienot juhlat.


Pidän tästä kuvasta. Otin niitä monta, ja oli harvinaisen vaikeaa päättää minkä laitan tänne. Pidän siitä että tarkensin taaimmaiseen koruun, niin että edessä olevat korut näkyvät epäselvästi kimalteina. Kuva on myös ihanan raikas ja värikäs. Lasketaanko tuo itsekehuksi? Joskus tuntuu ettei saa koskaan sanoa mitään positiivista omista töistään, koska se kuulostaa niin itserakkaalta. Mutta eikö se ole väärin? Kyllä sitä kai saa olla tyytyväinen?

Sain nämä kaksi korutelinettä äidiltä. Nyt olen vasta ymmärtänyt miten hyvät ne ovat. Ennen säilytin kaikkia tekemiäni koruja laatikossa, mutta nyt pidän niitä telineessä roikkumassa. Niitä voi katsella ja ihailla. Tein eilen juuri ennen vieraiden tuloa sinisen kaulakorun joka näkyy kuvassa yllä. Pidän siitä itse hirmuisesti. Helmien järjestys on jotenkin kaunis. Taas tämä tyytyväinen taiteilija kehuu omia töitään. Pah!

Lopuksi pakko laittaa tämä kuva josta en pidä. Se on vähän epäonnistunut vastavalon takia. Tai no ei se ole ehkä niin huono kuin äskeisillä sanoilla annoin ymmärtää.
Taidekoulun jälkeen valokuvasimme isän kanssa vähän kaapelilla. En ole vielä edes ehtinyt katsoa tulosta, mutta arvelen että hienoja tuli. Ne tulee varmaan sitten ensi kerralla. Pus!
-A

5 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

det där blåa smycket är jätte vackert!!! :D jag tycker som du. varje gång man säger något positivt om sig själv eller om något man har gjort så låter det som överdrivet självberöm, men man skall ju tycka om sig själv och det man gör?! :)

Anni kirjoitti...

Kiva att du tycker lika! Och tack! :)

Anu kirjoitti...

Minusta tämä perisuomalainen asenne, ettei itseään saa vahingossakaan kehua, on ihan pyllystä. Tervettä itseluottamusta pitää ruokkia, ja omista kädentaidoista pitää saada olla iloinen! Teet kauniita koruja eikä sitä tarvitse alkaa häpeilemään :)

Angel.Pearls kirjoitti...

Åh, vad mycket fina halsband! Säljer du i butik? Babysolglasögon-halsbandet är kul! Kram/Eva

Anni kirjoitti...

Kiitos, tack! Nej, jag säljer inte i en butik mina smycken. Hemma hos mig/oss. När vi har fest och sådär så säljer jag åt alla familjvänner osv.