6. maaliskuuta 2009

Pink roses and angelwings

Tiedän että meidän ladossa on aina ollut kaksi siskojeni vanhaa pitsistä hyttysensuojahökötintä/prinsessahökötintä, joka laitetaan sängyn yläpuolelle roikkumaan. Toivon että kaikki ymmärtävät mistä puhun! Muistan kun serkullani Tuulilla oli sellainen, ja ihailin sitä aina. Nyt päätin ripustaa tämän likaisen ja vanhan hökötyksen puuhun. Sitten asettelin äidin paperiset ruusut sen päälle, ja ripustin ihanat pinkit enkelinsiipeni oksalle. Kun tuulenpuuska yllätti kaikki heilui hienosti. Voi huhhuh, taidan olla hullu kun tällaisia valokuvaan...

Pinkin ja valkoisen erot ovat ihanat. Ihanan enkelimäisen valoisa sävy kuvissa. On kai se vähän outoa valokuvata tällaisia asioita, mutta on se kuitenkin mielestäni jotenkin taiteellista. Sitä paitsi pidän tuosta ideasta, että pinkki enkeli liitelee jossain tuolla.

Vaikka en halunnut tänään ottaa itsestäni kuvia, otin silti vähän :). Olen ihan ihastunut paperiruusuihin. Ne ovat siis oikeasti tarkoitettu koristeiksi johonkin ruokapöydälle. Eiköhän ne tähänkin tarkoitukseen kelpaa.

Eilen tein korunkin, johon olen oikein tyytyväinen. Siitä myöhemmin. Hyvää viikonloppua!