20. maaliskuuta 2009

Lakatut kynnet

Tänään on ollut aika ikävä perjantai. Kaikki ovat olleet masentuneita, vihaisia ja ärtyneitä koulussa. Jopa opettajat. Opettajat ovat jaelleet kaikenlaisia varoituksia ja välkkiä kaikille, myös minulle siitä sun tästä. Nyt olen kotona, ja viikonloppu on edessä. Mutta tylsä sellainen. Ainoa "kohokohta" on isoisäni 85-vuotis synttärit. Mutta sinnekin mennään kiireellä suoraan ratsastuksen jälkeen, ja juhlavaatteet yritän vetää ahtaassa autossa päälle. Kurjaa. Sitäpaitsi arvaa olenko raikkaan tuoksuinen ja näköinen juuri hikisen ratsastuksen jälkeen. Sitäpaitsi minulla on silmätulehdus. Aion mennä huomenna lääkärille. Kaikki tässä talossa ovat ihan urpoja tällaisissa lääkärihommissa, eikä kukaan tiedä mitä pitää tehdä kun on silmätulehdus. Sattuisiko joku testä teitämään miten pitäisi toimia kun on silmätulehdus?


Naamarijutska on tehty vanhasta paketointipaperista, pahvista, kultaglitterihileestä ja kulta"teipistä". Naamio + lakatut kynnet ovat aika coolia ;)
Näitä kuvia siis otin tänään. Järjetönta että olen ottanut joka päivä tällä viikolla sikana kuvia (ma: 33 kpl, ti: 81 kpl, ke: 72 kpl, to: 77 kpl, pe: 65kpl). Huisia. Myös aikas hienoa. Tässä vaan ihmettelen että lopahtaako tämä valokuvausinnostus koskaan?


Nyt päätän olla järkevä, ja menen nukkumaan. Piti vaan vielä sanoa, että toi kynsilakka on muutes ihanan kirkkaan herkullista. Kiitos lainasta äiti! Vaikka en kyllä kysynyt lupaakaan lainata, mutta silti!

Ihanaa viikonloppua!
-A

P.S. Otsikko on oikeastaan aika äklön värinen...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanalla tavalla vähän erilainen tää sun blogis. Luulisin. En enää edes muista mitä kautta eilen päädyin tänne. Kuitenkin, tykkäilen jo nyt ihan älyttömästi. Jännää että toi masisperjantai on vallanut mieliä muuallakin kun tässä mun kaksiossani. (Oikeestaan rahan ja seuran puute on pitänyt huolen että se jatkuu vielä tänäänkin) Mahdollisimman tylsää siis. Mikäs sen hienompaa. Ehkä mulla on aikaa koluta tää sun blogis läpi! Kaikesta huolimatta, oikein mukavaa viikonloppua. (:

Anni kirjoitti...

Tuhannet kiitokset! <3 ilahduin luettuani kommenttisi.

norsis kirjoitti...

Ihanan inspiroiva blogi :) Löysin tänään ja selailin aika pitkälle. Jossain merkinnässä mietit, mitä tehdä pesulapuista ja ajattelin kertoa, että ite ompelin sellaisista pussukan. Linkki kuvaan Suunnitelmissa oisi tehdä niistä jotain isompaakin, aika näyttää :)

Anni kirjoitti...

Voi kuinka suloinen pussukka!

Lea kirjoitti...

Toivottavasti silmä voi jo paremmin! Sait varmaan lekurilta hyvät tipat. :) Kiitos taas kerran kommenteistasi, kiva kun jaksat käydä pistäytymässä!

Viime perjantai muuten oli kummallinen päivä. Negatiivinen fiilis vähän joka paikassa! Panin sen oikein merkille. Huonoja kosmisia säteitä ilmassa? :) Onneksi siitä päästiin!