16. maaliskuuta 2009

Värikästä Kaapelilla

Lauantaina taidekoulun jälkeen jäin isän kanssa Kaapelille valokuvaamaan, ja sitten katsoimme valokuvausnäyttelyn siinä lähellä. Siellä oli hienoja katukuvia joista pidin valtavasti. Kaapelilla on kivan värikäs käytävä jossa oli kiva ottaa kuvia.

Kukakohan on maalannut nämä? Mahtavia ne joka tapauksessa ovat, ja kivan piristäviä siellä muuten (anteeksi) rumalla alueella. Sopivat Kaapelin tunnelmaan ja tyyliin hyvin.
Tilasin launantaina asokselta (www.asos.com) mekon ja hiuspannan. Mekko on musta, ja siinä on vähän leopardikuviota (http://www.asos.com/Asos/Asos-Flock-Print-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=427234&cid=5158&clr=Black&sh=0&pge=3&pgesize=20&sort=_None). Kauhean pitkä linkki. Hiuspanta on hiusteni värinen tummanruskea letti jonka voi laittaa kampauksiin. Olen pitkään metsäsätänyt sellaista. Tiedän jo ihan miten käytän sitä. Nyt minulla olisi topshopin (www.topshop.com) tilaus valmiina. Siihen kuuluu pilvikuvioiset leggarit -jotka ovat myös tulleet muotiin- ja ihana musta tilava laukku. Nyt tässä mietin kannattaako tilausta tehdä. Kyllä houkuttelisi.

Minäkin olin kuvissa joita isä otti. Lasini pääsi tietysti kuvaan myös.
Taidan minä tehdä sen tilauksen. Sen verran ihania ne ovat. Mutta ne leggarit ei kyllä ole ihan varmat. Laukku ainaskin kiinnostaa. H&M:ällä on muutes nyt kevätmallistoissa uudet sandaalit, jotka ovat ihanat. Mutta juuri minun kokoni 38 on jo päässyt loppumaan. Paitsi jos tilaa lehdestä, ne varmaan saisi. Mutta toimituksessa aina kestää jos tilaa suositun tuotteen. H&M:än leopardikuvioinen neulekin kiinnostaa. Mutta sen varmaan saa myös niiden liikkeestä. Täytyy käväistä siellä joku päivä.
Kauheaa miten huomaan että olen vaikuttunut muodista! Nyt tykkään kaikista eläinkuosista ja farkkuleggareista...sellaisista jutuista joista en vielä vähän aikaa sitten tykännyt. Mutta nyt olen huomannut jotenkin ihmeellisesti muodin vaikutuksen avulla että ne näyttävätkin hyvältä.
Tulipas tästä muotipostaus vaikka valokuvista piti kertoa. Eikö tämän blogin sitä paitsi pitäisi olla käsityöblogi? Kai sitä joskus saa poiketa siitä tavallisesta :).
-A

4 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Moi Nödö! Ihanan näköinen toi tilaamasi Asos-mekko!

Linkki-vinkki: voit piilottaa linkkien osoitteet liittämällä ne aina johonkin/joihinkin sanoihin. Kirjoittaessasi viestiä, maalaa ne sanat, joihin haluat liittä linkin ja klikkaa sitten työkaluriviltä kohtaa "linkki".

pus! t. äänetön

Anni kirjoitti...

Kiitos vinkistä! En ole koskaan atjunnut miten se tehdään. :)

the kirjoitti...

topshopista ei saa tilattua suomeen! paitsi jos meinasit tilata jonnekin sukulaisten luo britteihin tai ranskaan tai jonnekin :-)

Anni kirjoitti...

joo, tajusin sen kyl sit myöhemmin. Iha tyhmää ettei voi :(