30. maaliskuuta 2009

PLASTIC TOYSEi ole tehnyt mieli kirjoittaa viime aikoina. En tiedä minkä takia. Kommenttien olematon määrä luultavasti vaikuttaa. Joskus tulee masennus että ei kukaan oikeesti varmaan koskaan lue tätä blogia... Joskus taas on kiva postausputki päällä. Aion silti jatkaa samaan malliin.


Äiti on nyt työmatkalla Amerikassa. Minulla on toivomuslista hänelle. Saatte ehkä nähdä niitä juttuja myöhemmin, jos ostokset ovat onnistuneita. Toivon että äiti löytää oikeat jutut. Olen myös tilannut hennesin postimyynnistä sandaalit, kangaskengät ja leopardikuvioisen neuleen. Valmistaudun kesään kaikin tavoin Kesän vaateostoslistalla on vielä liuta kaikenlaista mukavaa. Menen varmaan keskiviikkona shoppailemaan hulluille päiville.


En ole valokuvannut tai tehnyt koruja nyt vähään aikaan, mutta äidin tultu amerikasta sunnuntaina, saan uusia helmiä, ja silloin varmasti tulee jotain uutta.
-A

9 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Jatka vain kirjoittamista, sun juttuja on mukava lukea :) Toivottavasti äitisi löytää ihania tuliaisia!

Eliiz kirjoitti...

Mä luen sun blogia joka päivä! Siis käyn monta kertaa päivässä päivittämässä avoimena olevaa sivua! :)

Välillä tulee taukoja kirjoittamisessa, kirjoita sitten taas kun on inspiraatiota! Mutta kyllä tätä luetaan! :)

Anni kirjoitti...

Kiitoskiitos! Kiva että lukijoita löytyy :)

Emma kirjoitti...

Mä luen myös päivittäin sun blogia vaikka olenkin niin huono kirjoittamaan kommentteja. Kiva kun olit viikonloppuna mun kanssa, oli tosi kivaa. Btw sun ratsastuskengät jäi autoon... Pus!

Senja kirjoitti...

Älä edes harkitse blogin poistamista! Blogisi kuuluu top 3 blogeihini jotka katsastan joka kerta netissä ollessani. Ja kyllä sulla lukijoita on vaikka kommentteja ei tulisikaan 50 joka kerta :)

Anni kirjoitti...

Joo en oo ajatellut poistaa, ku kerran oon jo näin kauan kirjottanu. :)
Ja Emma: Oli ihana vl! Saan kyl ne kengät sit! Pus!

Anonyymi kirjoitti...

hei Anni,
Kuulin vasta viikko sitten blogistasi, eli olen tuore fani!et voi lopettaa juuri kun minä pääsen vasta blogistasi jyvälle!
Nähdään Afrikassa!
Parh terv Laura

Lea kirjoitti...

Niin kun näet, kyllä tätä luetaan. Minäkin käyn täällä viikoittain, mutta en aina kommentoi, koska se olisi useimmiten aina samaa: jee jee, hyvä meininki, jatka samaa rataa ja hauskaa kevättä! :)

Anni kirjoitti...

:) kiitoskiitos ihanaiset!