26. maaliskuuta 2009

Kissakunkku valtaistuimellaan


Väsyväsyväsyväsy. Nyt ei jaksa mitään. Huomenna on koe, eikä huvita satsata. Eilen meni myöhään, ja herätys oli aikainen. Mutta nyt vaan perjantai ja sitten viikonloppu. Toivottavasti tulee hyvä ilma, ja toivottavasti lumisade lakkaa. Olen koko viikonlopun ihanan siskoni kanssa. Yövyn ehkä hänen luonaan kaupungissa. Sellaista mukavaa tiedossa.

Nyt ajatukseni ovat liian hekilökohtaisia, ettei niistä voi tänne kirjoittaa. Sen takia nyt ei varmaa tule hirveästi tekstiä. Joskus on todella vaikeaa päättää minkälaisista asioista voi kirjoittaa blogiin. Minulla on ollut aika vähän mitään erityisen henkilökohtaista. Olen sulkenut ne täysin pois blogimaailmastani.

Koirat ja Lenni ovat ihan sovussa :). Voi tuota unikekoa... Nukkuu ja leikkii päivät pitkät. Miten elämä voi olla jollakulla niin helppoa?

Tein tänään aijemmin päivällä laskiaispullia. Pullat olivat kyllä valmiita, mutta paistoin ne ja lisäsin kermavaahdot ja hillot. Nami! Syöjiä oli valitettavasti vain minä, joten niitä jäi jokunen määrä yli. Toivottavasti ne maistuu vielä joltakin huomenna. Ehkä syön niitä aamupalaksi.

Lennin toinen silmä lurppaa joskus. Vasen on usein vähän raollaan. Söpöä <3

Mitä pidätte pikkuisestani? -A

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Anni,
Isoisä täytti 80 vuotta viikonloppuna, ei 85.
Kiva kun kirjoittelet!
mam

Anni kirjoitti...

Joot tiiän. Se oli vahinko enkä ole ehtinyt korjata sitä.

Kaisa kirjoitti...

Oi Lennisi on valloittava ! :)

Anni kirjoitti...

Niin on! :)