11. maaliskuuta 2009

The "lato"

Istun nyt tietsikan ääressä irtoripset silmissä. Vau! Onnistuin niiden kiinnittämisessä! Ne ovat aika hienot oikeastaan. Otin minusta äsken kuvia kaatosateessa irtoripset päällä. Ne kuvat tulevat myöhemmin. Ehkä huomenna.

Kauheaa kun ei ehdi kirjoittaa useammin. Minulla oli tänään kemiankoe, joka meni suhteellisen hyvin. Olisin kirjoittanut eilen postauksen, mutta pähkäilin kemian kanssa koko iltapäivän.

Kuvia on niin kuin tavallisesti tullut paljon. Tässä on nyt sunnuntain kuvia ladosta, joka seisoo pellolla, ja on ihan romahtamaisillaan. Se on hieno taideteos itsessään!
Innostuin myös kokeilemaan isän kalansilmäobjektiiviä, ja hänen uutta kameraa. Kalansilmäobjektiivi on hauska! Kaikki muuttui isoksi ja pyöreäksi. Almenpi kuva on siis otettu sillä objekstiivilla ja isän uudella canonilla. Olen muuten ihan ihastunut siihen isän kameraan. Se ottaa niin hyviä kuvia! Voihan sitä aina lainata...:)

Ihanaa viikkoa ja haleja! -A

4 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Wau, upeat kuvat!

mauwsh kirjoitti...

minä <3 latokuvat :)

Anni kirjoitti...

:) Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Oi sul on niiiin samanlainen maku näköjään kuvien suhteen! Synkkää, mustavalkoista, ränsistyneitä latoja ja muuta. Taidetta sanan jokaisessa merkityksessä. (no siis en oikeesti tiiä voiks tollee ees sanoo mut.. so?) Ja fisukuvat on ihan mahtavia. <3