20. joulukuuta 2009

MY ROOM

Tässä tämä toivottu huonepostaus. Toivottavasti huoneesta saa nyt jonkunlaisen kuvan. Siis ovesta oik. puoleisella seinällä on kirjahylly ja vaatekaappi peiliovella. Unohdin kokonaan valokuvata sen seinän kun se on vähiten kiinnostava.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Mulla ei todellakaan oo aina näin siistiä. Siivosin just tänään huoneen ihan kunnolla. Vaikka sängyllä ei nyt oo päiväpeittoa kun en jaksanut laittaa. Tossa peilissä on tosiaan tommonen lamppu ympärillä niin että näkee meikata :). Kysykää nyt jos joku kohta ihmetyttää :D.

Kivaa viikkoa!
-A

Translation: This is my room :)

12 kommenttia:

Sira kirjoitti...

Aivan ihana sisustus<3 love it!

Anonyymi kirjoitti...

Onko toi Babylissin meikkipeili tosiaan hyvä, kun siinä saa vaihdeltua sitä valoa luonnon-, loisteputki-ja auringonvalon (?) välillä? Kattelin tota just ite toissapäivänä ja houkuttais kamalasti!

Joannna kirjoitti...

ooi ihana huone sulla! noi vinyylit on aivan ihania! ja sullon sun huoneessa tosi söpöt ikkunat! (: love it!

Anonyymi kirjoitti...

eka katoin et ei juma mikä sekasorto,mutta kun selasin kuvia vielä vähäsen niin aloin tykätä=) niin kodikasta ja mukavaa

Tes kirjoitti...

Kivan näköinen huone! Mistä tuollaisia peilejä voi ostaa? :)

Unknown kirjoitti...

vau, en oo ennen pitäny noista "kapenevista" katoista, mut sun huoneessa ne näyttää kivalta:) ja kuinka iso huone sulla onkaa!!

merc kirjoitti...

Ihana huone, just tommonen tilava ( mun huone on ihe hemmetin pieni ) ja ihanan värinen ja yksityiskohtanen. Ihana ! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Oi suloinen huone!:)

Irina kirjoitti...

ihanan iso huone! mul on kauheen pieni:/ ja kivan värikäs kans:)

Anni kirjoitti...

sira: kiva että tykäät, mä kyllä kaipaisin vähän muutosta. Ois kiva maalata toi pienin seinä :)

Anonyymi: joo se on tosi kätevä! Mä tosin käytän vaan sitä perus valoa, kun ne muut (paitsi ehkä auringonvalo) on aika kauheita. En tajua mihin sitä sinertävää valoa esim tarvitsee. Mutta siis tosi hyvä on. Jos tosta ois joku yksinkertaisempi versio jossa on vaan normi lamppu, niin ottaisin sen mielummin.

Joanna: voi kiitos! :))

Anonyymi: kiitti rehellisestiä mielipiteestä :)) Joo tosiaan ekaks kun kattoo se näyttää aika sekasorrolta kun se on niin täynnä kamaa :D

Tes: kiitti. En oik. tiedä koska toi on alun perin äidin. Eiköhän stockalta saa :)

ellybo: kiitti :) haha joo se on ihanan tilava :D

MERICAE: kiitti :))

Jennifer: kiitos :)

Irina: kiitti :) Joo koko on kyllä suuri plussa. Se on kyllä oikeestaan mu makuun ihan liiankin värikäs, tekisi mieli vähän sisustaa. Haluaisin vaihtaa mm. verhot :)

Anonyymi kirjoitti...

sulla on kyllä ihan mahtavan kodikas ja suloinen huone! :--)

Anni kirjoitti...

maja: kiitos! :-)