2. huhtikuuta 2009

"Valopalloja ja kuvasekoituksia"
Melkein jokaisessa muotiblogisssa (etenkin niissä ruotsalaisissa joita minä luen) on edes yksi pallokuva tarkoitan siis kuvia johon on lisäilty kivasti "valopalloja" koristeeksi. Esim. Lisaplace-blogissa niitä on aika monia kunhan vain jaksaa etsiä: http://www.lisaplace.devote.se/. Se blogi on aika kiva. Luen sitä melkein päivittäin.Kaverini Hanna opetti minulle miten voi "sekoittaa" kaksi kuvaa yhteen. Se on aika jännää. Niin saa myös lisättyä pallot kuviin. Kiitos Hanna kun jaksoit opettaa (mesen ja kännykän kautta!). Tykkään sekotella kuvia. Jäljestä tulee kivan näköistä. Postauksen viimeiselle kuvalle en ole tehnyt oikeasti mitään. Otin sen vain manuaalina, elikä ilman automaattista tarkennusta. Sen takia kaikki valot muuttuvat palloiksi. Kuva on otettu Lontoossa.

Äitini ja siskoni ovat nyt Amerikassa, ja niin kuin jo joskus sanoin, sieltä tulee tuliaishelmiä. Mutta lisäksi kuulin heidän ostaneen minulle kaikenlaista muuta mukavaa, mm.farkut ja kengät. Pelottaa miten farkut istuvat. Toivoin kivipestyjä, ja he kuulemma löysivät sellaiset, mutta pitivät niitä kauheina itse. Ostivat silti minun ilokseni koska toivoin sellaisia:). Apuaa! Mitä jos ne ei ollenkaan sovi!? En malta odottaa että saan kokeilla niitä. Mutta odotanhan minä vähän äitiäkin, en vain tuliaisia :).

Hulluilla päivillä, ja muutenkin stadissa eilen Idan kanssa oli tosi mukavaa. Ostimme paljon kaiken laista ja löysimme oikeasti kaikkea tosi kivaa ja tarpeellista (?). En oikein viitsi nyt luetella mitä ostin, enkä tiedä kiinnostaako se edes teitä. Mutta vaatteita siis pääosin. Voinhan mainita uudet farkut.

Huomenna on enkunkoe, enkä ole lukenut vielä kertaakaan kunnolla. Nyt lukemaan!! -A

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Anni!
Lukevatko opettajasi blogia?? Jos 'yes' niin kirjoita vain kuinka paljon luet oppikirjoja kokoajan!!
Parh terv aurinkoisesta ja lampimasta englannista!
Laura

Anni kirjoitti...

:) Ei opettajani lue blogiani tietääkseni. Kyllä jotkut tietävät blogistani, mutta en usko hiedän lukevan tätä.

Ihanaa kevättä sinne englantiin!

Anonyymi kirjoitti...

Anni hei,
Olisi mukavaa että kirjoittaisit enemmän muista kuin vaatejutuista, jotka tietysti ovat tärkeitä nekin.
Mamman US-tuliaiset tietysti nyt
puhuttavat.
Valokuvasi ovat hienoja, erityisesti
kissakuvat!
Love,
Mam
PS. Terveiset Lauralle!

Anni kirjoitti...

Kirjoitan vähän mistä huvittaa. Muoti ja vaatteet kiinnostavat. Minkäs sille voin. Onko sun mielestä tylsää lukea muodista vai? :)