20. tammikuuta 2009

Barbiluistin luistelee vinyylilevyllä :)

Heti alkuun voisi sanoa että kiitos teille jotka kommentoitte teksteihini! Se on tosi mukavaa ja motivoivaa. Eihän niitä kommentteja roppakaupalla ole tullut, mutta kuitenkin kiitos niille harvoille jotka niitä kirjoittavat :).

Olen taas kerran vaihteeksi innostunut kierrätyskoruista. Keskityn enimmäkseen leluihin. Kävin äsken penkomassa kellarissa jos löytäisin jotain suloisia barbikenkiä y.m. mutta kai ne kaikki pikkuosat ovat hukuksissa. Harmi. Saisikohan niitä kirppareilta?
Tein ihanan kaulakorun barbin luistimesta. Kun mietin miten valokuvaisin korua kekkasin että ajatus luistimesta luistelemassa vinyylilevyllä on aika ihana. Luistimet toimivat vinyylisoittimen "neulana" (=eli se piikki joka siirretään levyn päälle). Niin suloinen ajatus. Voisi vain laittaa barbin luistelemaan jos haluaisi kuunnella musiikkia.
Koru on aika prinssamainen ja kimalteleva, mutta se sopii tuohon luistelujuttuun. Minulla on vielä toinen luistin jäljellä josta voin tehdä eri tyyppisen kaulakorun joskus myöhemmin kun ideoita taas tulee. Perjaatteessa olisin voinut tehdä korvikset kun niitä oli kaksi kappaletta, mutta se olisi ehkä näyttänyt vähän hassulta. Liian kömpelöltä.
Kenkäni ja jotain pikkuleluja. Kengät ovat ne marthinsin. Lelut ovat tietenkin jotain sirkuslaatikkoni (jepjep! Tietty sellanen pitää olla. Siellä olen säilyttänyt kaikki pikkuautot, kindermunalelut ja halloween tilpehöörit kautta aikojen) pohjalta löydettyjä.

Ylemmässä kuvassa on kuin kaksi vastakohtaa. Elektroniikka ja prinsessakimallus. Tai alemmassa vanhanaikaiset folkkarit, ja nykyajan tekniikka. Joo...mielikuvitukseni on aika vilkkaalla päällä.

Olen myös saanut aikaan vähän hienostuneemman korun, tai siis sellasen kunnollisen. Siinä on suurin osa meripihkaa, ja täytyy myöntää että en ole ihan varma lopuista. Ruskeat sain kerran Roomassa kaupan päälle ostaessani suuren määrän helmiä. Koru on raskas, mutta sopii hyvin leveäharteisille naisille.

Löysin kellarista pussillisen äidin vanhoja silmälaseja! Hah, luulitko tosiian äiti etten löytäisi niitä!? Löydän kaiken kellarista! Myös sinun kahdet ihanat vanhat saappaat. Ne kyllä tulee vielä jossain vaiheessa käyttöön.

Nyt on todellakin aika lopettaa bloggailu, koska täytyy lukea fyssankokeeseen! Bye!

6 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Moi!

Ootko menossa katsomaan taitoluistelun EM-kisoja? Tiesitkö, että ne on nyt Helsingissä? Siis tällä viikolla ja viikonloppuna! Mua harmittaa tosi paljon, että sen kerran kun mä oon ulkomailla, niin kisat on sitten siellä. :( Oon ihan luistelufani ja haluisin nähdä ne! Yritän selvittää jos niitä näkisi täällä edes telkkarista. (Kannattaa ehdottomasti katsoa esim. perjantai-iltana jäätanssia ja lauantaina päivällä naisten vapaaohjelmaa telkkarista! Ja parit jo huomenna!)

Hauska idea toi luistinjuttu! Taidat olla aika levottomalla päällä (vai vältteletkö vain fyssan lukemista?). Itse vättelen taas koko ajan tentteihin lukemista. :)

Pian nähdään! Pus!

Anni kirjoitti...

En ole menossa katsomaan, mutta tiesin siitä kyllä. Katson sitten telkkarista. Luulisi että ne tulee siellä telkkarissa...

Joo, varmaan mä vaan välttelen fyssan lukemista. Bloggaaminen on hyvä tekosyy ettei voi lukea :)

Nii hei sähän tuut kohta jo Suomeen! Jee! No nähdään pian!

Anu kirjoitti...

Minusta blogiasi on kiva seurata, siitä tulee hyvälle tuulelle :) Korusi ovat pirteitä ja persoonallisia - niin taidat olla sinäkin?

Angel.Pearls kirjoitti...

Vilka fina, gulliga bilder du visar! Jättesött halsband! Är det till en isprinsessa??
Kram//Eva

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos itsellesi ihanasta blogista ! se on niin ihana :)

Anni kirjoitti...

Kiitos kaikki ihanuudet! :)
Anu: En tiedä oliko tuo kysymys, mutta vastaan silti. Minä aina pyrin persoonallisuuteen, ja on mukavaa että se huomataan. Kiitos Anu!

Angel.Pearls: Ja, varför inte? Den skulle ju passa en isprinsessa utmärkt. Kramar!

Anonyymi: :)