25. tammikuuta 2009

Ihana viikonloppu!

Olen ollut koko viikonlopun siskojeni "hoidossa". Olemme vähän shoppailleet, katselleet leffoja ja hiipelöineet. Eilen aamulla kävimme globe hopen tehtaanmyymälässä Nummelassa. Onneksi kävimme. Se oli hieno paikka. Tuli aikamoinen ongelma että minkä laukun valitsen kaikista ihanista vaihtoehdoista. Mutta päädyin yhteen ihanaan rusehtavaan jossa on puolukoiden kuvia. Se on juuri sopiva koululaukuksi.

Toinen toistaan nätimpiä pussukoita oli kymmenittäin. Ostamisen houkutus oli suuri, mutta päätin hillitä itseni kun ostin sen laukunkin. Minulla on sitä paitsi ennenstään jo globe hopen meikkipussi. Nuo I recycle fashion t-paidat ovat ihania!

Hauska kuva sieltä kaupasta :) Katselin myös noita nahkalaukkuja ja viinirypälelaukkuja, mutta päädyin kuitenkin siihen puolukkalaukkuun.

Ja nyt sain sitten vihdoin ne kivipestyt farkut ostettua. Tai oikeastaan ne ovat leggingsit. Ginasta kivipestyt farkut olivat loppu, joten kokeilin sitten leggingsejä. Kaveriksi ostin tavallisen valkoisen oragnic coton t-paidan. Uusi laukkukin sopii hyvin housuihin.

Niin ja nyt sitten alkaa taas uusi kouluviikko. Tylsää. Onneksi pian on hiihtoloma. Ihanaa! Mutta ennen sitä on koerutistukset. No kyllä mie pärjään siihen asti. Niin ja hiihtolomalla on tiedossa Lontoon matka! Lopuksi on pakko laittaa ruokakuva. Teimme Ullan kanssa ihanaa ruokaa jossa oli tomaattia, sieniä, kukkakaalia, pähkinöitä ja muuta ihanaa. Vähän kaikkea sekotettuna. Mutta hyvää se oli. Samalla katselimme vuokrattua leffaa nimeltä "hide and seek". Se on jännäri jonka pääosassa on Dakota Fanning. Teen hänestä esitelmää koulussa joten oli ihan kiva nähdä se. Se oli kyllä superjännä. Sen jälkeen oli pakko katso leffa jonka pääosassa oli Shirley Temple jotta emme olisi nähneet painajaisia.

Näytän myöhemmin laukun ja ehkä jonkun kuvan muffinsileipomisprosessistani perjantaina. Se kesänodottelu-postaus jäi nyt. Ei se enää jälkeenpäin innostanut. Hyvää yötä!

Ei kommentteja: