26. tammikuuta 2009

Underbara polaroider, underbara jeans!

Nyt on tosiaan tultu räpsittyä kuvia farkuistani áikamoinen määrä. Täytyi testata miltä ne näyttävät kun ne kuvat polaroidaan. Lopputulos ei ole huono. Ihan hyviä niistä tuli. Kuvissa näkyy myös globe hopen superhyper ihana laukku jonka ostin lauantaina kyseisen merkin tehtaanmyymälästä. Se oli 15% alessa ja maksoi siten noin 45 e.


Farkut ovat oikeasti farkkuleggarit (kerroin niistä jo edellisessä postauksessa). Olisin ostanut ihan tavalliset kivipestyt farkut, mutta ne ovat kuulemma loppuneet Gina Tricotista jo aikoja sitten. JC:n ovat ihan kauheat. Ne ovat jotenkin ihan liijan rajusti kivipestyt etten olisi koskaan viitsinyt käyttää niitä.

Olin oikeasti putoamaisillaan kaiteelta alas kun hypin taas kerran vaihteeksi kameran ja kuvauspaikan välillä kuvausprosession aikana. Yritin istua rentona, mutta pieni jännitys oli koko ajan jaloissa kun yritti pysyä kapealla kaiteella. Hui!

Maman vanhat silmälasit ovat hauskat tällaisissa kuvissa. Voi vitsi kun haluaisin mustasankaiset lasit ilman herkkyyksiä. Sellaisia olisi kyll saatavilla erilaisissa nettikaupoissa ja muuallakin, mutta en ole sitten koskaan viitsinyt tilata/ostaa. Olen aina ajatellut että Lonton matka on edessä, eikä nyt saa tilata mitään kun siellä voi sitten shopata. Höh!

Peilivalokuvausta. Yleensä mielestäni on naurettavaa kuvata peilin kautta. Ja vielä ne poseeraukset ja kaikki. Tiedätkö mitä tarkoitan? Sellaista suun muikistelua ja ilme sellainen että siitä heti tajuaa että tämä tyyppi ajattelee vain ja ainoastaan itseään, ja kuvittelee että on kaunein maailmassa. Sellaisia irc-galleriakin on täynnä. Blääh. En siis tietty tarkoita että kaikki jotka kuvaavat peilin kautta ajattelevat niin. Hehe. Taas ajatuksissa. Mutta tämä otos on silti hauska.

Nyt selailen vähän asoksen ja muiden nettisivuja ihan huvikseni. Voisin ehkä vähän taiteilla korujakin välillä. Toisaalta valokuvaus on vienyt kiinnostukseni koruihin hetkeksi. Voihan sitä yrittää kun tilauskorukin on kesken. Bye!

2 kommenttia:

umppa kirjoitti...

Nöffe on super! <3

Angel.Pearls kirjoitti...

Tack för gullig kommentar hos mej o kul att du kikade in! Härliga polaroidbilder..fin du är i glasögon!! Kram//Eva