4. tammikuuta 2009

Pakkasta ja aurinkoa

Järvi on vihdoin jäätynyt kun pakkanen on yllättänyt. On saanut tuntea kylmyyden nipistyksen poskissaan, varpaissaan ja sormissaan. Nyt on täydellinen luistelusää. Järvi on jäässä, eikä se ole peitetty lumikerroksella. Oli hassua luistella järvessä kun pysyi luistelemaan vaikka kuinka pitkälle eikä seinää koskaan tullut vastaan. Jää on hirmu paksua, joten sen pettämisestä ei ollut pelkoa.Luistelin jollain siskoni ikivanhoilla rupusilla luistimilla. Ne eivät tue yhtään nilkasta, ja ovat kaikin puolin epämukavat. Ne ovat silti hirmu söpön kuluneen näköiset. Sitä ei näe kuvassa hirveän hyvin.


Oli mukavaa luistella hameessa. Minulla oli yläosassa iso hennesin villatakki ja muhkea kaulaliina jonka alkuperästä en ole varma.Eilen heräsin ajoissa, ja vedin heti ulkovaatteet ylleni. Halusin ulos valokuvaamaan kun aurinko oli vielä nousemassa. Ei kuvista tullut mitään kummosia, mutta oli silti mukavaa haukata vähän raitista ilmaa heti aamusta. Tällaisia kuvia on tullut otettua jo aika paljon. Tuntuu että nämä maisemat ovat jo nähtyjä.

Voi hönöt höpöt! Vasemmalla Lenni, ja oikealla Lotta.

-A

3 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Kylläpä näyttääkin kauniilta järvenjää. Olen päättänyt hankkia tänä talvena itselleni luistimet. Tekee niin kovasti mieli kokeilla onnistuisiko se minulta vielä monen tauko vuoden jälkeen.

kauniita on sinun luontokuvastikin.

Anonyymi kirjoitti...

näyttää ihanan kylmältä ! :) Millaisella kameralla kuvaat ? ONKO sinulla oikein järkkäri vai ihan digikamera ? :)

Anni kirjoitti...

Kiitos! Kuvaan canonin järkkärillä. EOS 450D