21. tammikuuta 2009

Black and white

Nyt lunta on taas tullut. Ihanaa! Mutta silti odotan innolla kevättä ja kesää. En ainoastaan lomaa, vaan ihan vaan kevään tuoksua. Aionkin tehdä huomenna tai joskus postauksen kesän odottelustani. Sain juuri idean. Onko kukaan muu huomannut kevään tuoksun? Se on ihana. Ehkä vähän makea.

Tänään yllätys yllätys valokuvasin. Vaikka olisi pitänyt lukea fyssankokeeseen joka on huomenna. No, kyllä ehdin lukea siihenkin ihan riittävästi. Valokuvista tuli ihan sööttejä. Ei täydellisiä, mutta en kyllä odottanutkaan täydellisiä lopputuloksia. Se oli erittäin haastavaa valokuvata kun piti hyppiä kameran ja lyhtypylvään välillä koko ajan.

Päällä on h&m:än villatakki, virkattu ruusu ofelia secondhandmessuilta, sukkikset h&m (?)

Villapaita on viittä vaille liian lyhyt mekoksi. Tässä se vielä nousee hassusti...

Nyt taas fyssapluggaamaan! Heips!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi! Taas ihania valokuvia! :) Ja olen huomannut kevään tuoksun ja se on joka vuosi yhtä ihana ! :)

jaana kirjoitti...

Hei Anni, ELiisan vihjeestä olen välillä käynyt sun blogissa ja täytyy sanoa, että olet tosi lahjakas. Ihania oivalluksia, taiteellisuutta,kekseliäisyyttä, tunnelmia, kierrätystä ja oli kiva ylläri "löytää" tutut kasetit ihan alkukuvana! Näin myös ne puhelinjutut! Siivoan taas joskus? meidän piiloja ja jos taas löytyy jotain hyvää nostalgia aineistoa niin lähetys tulee. Korusi ovat myös aivan super. Hauskaa yhdessäoloa Emman kanssa.
Kevääntuoksuisia terveisiä.J

Anni kirjoitti...

Anonyymi: kiitos :)

Jaana: Tiedän että otan enemmän kuin mielelläni vastaan kaikkea mahdollista mitä kellareista löytyy. Emman kanssa oli superkivaa, niin ja synttärionnittelut vielä!