30. tammikuuta 2009

Söpö!

Tänään luovutin. En enää jaksa odottaa kesää ja kangaskenkiä. Kuvittelen vain että on kesä ja menen kangaskengillä kouluun. Ei muuta kuin villasukat alle niin on lämmin. Sitä paitsi se onkin aika söpön näköistä. Noissa villasukissa on isoja reikiä varpaissa ja kantapään kohdalla. Sieltä tuli vähän kylmä. Kieltämättä kengät olivat hiukan epäkäytännölliset tällä kelillä, varsinkin kun tarpoi niillä lumessa niin että ne olivat yltäpäältä lumessa. Mutta kun ryhdyin varsinaisiin kuvaushommiin oli pakko laittaa toiset kengät.

Villasukat ovat supersödet! Ja nuo harmaat converset virkatuilla nauhoilla ihanat <3>

Minun tekee mieli perustaa uusi blogi. Jonkunlainen pukeutumis-aiheinen blogi. Ei voi sanoa muotiblogi, se on jotenkin väärin, koska ei minun vaatteeni välttämättä mitään muodikkaita ole. Minulla oli kerran, mutta päätin sitten lopettaa sen. Syy oli kai siinä että ei ollut tarpeeksi aiheita mistä kirjoittaa. Ehkä se ei vieläkään onnistuisi. Olisi myös mukavaa kirjoittaa ruotsiksi. Samalla saisi harjoitusta :).

Sinapin keltainen villatakki 16 e- UFF

Olin ostoksilla tiistaina. Ostin kaikenlaista hyödyllistä ja mukavaa kuten valkoisia perus t-paitoja, sinivalkoisen raidallisen neulepuseron, tämän villatakin ja söpön vintagenahkalaukun. Nyt olen päättänyt että säästän rahaa enkä tee turhia ostoksia. Edessä on nimittäin Lontoon matka. Onneksi saan pian rahaa koska sain muutaman korun myytyä.

Piristin vähän yhtä uutta t-paitaani piirtämällä siihen mustalla tekstiilitussilla ankkurin. Siitä tuli söpö :). Olen ihan hulluna ankkureihin ja kaikkeen merimieskamaan. Olen ollut jo kauan. Kaikki sellainen on niin söpöä.
Tässä postauksessa olen sanonut jo neljä kertaa sanan "söpö". Joskus se vain kuvaa niin hyvin asioita. Nyt täytyy mennä syömään. Bye!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Koko postaus on söpö ! :) Ja uusi ulkoasu on vallan herkullinen ;)

Ida kirjoitti...

Söpöjä kuvia ! Ankkuripaita on niin upea =)
Ja ihana uus ulkoasu !

Anni kirjoitti...

Kiitti :) Niin ja Ida, parane pian!