6. tammikuuta 2009

Mukavaa loppiaista!


Tänään on sitten vika päivä lomaa. Aika masentavaa. Kävin äitin ja isän kanssa leffassa nimeltään Australia. Se oli aika hurja ja koskettava. Ihan hyvä. Jossain lehdessä kuvailtiin sitä näin: "Se oli vähän niin kuin tuulen viemää Suomessa". Se oli ihan hyvin sanottu, koska se piti paikkanssa.


Olen lukenut tänään vähän ruotsalaisia muotiblogeja, ja huomannut miten erilaisia ne ovat kuin Suomessa. Kauheaa teiniangsti blondiini-höpinää ne kaikki ruotsalaiset blogit. Ei siis toki kaikki, mutta suuri osa. On niitä Suomessakin, mutta ainakin ne suomalaiset blogit, jotka minä olen nähnyt, ovat olleet ihan kivoja. Olen myös huomannut miten monissa blogeissa on kertynyt hirveästi ikäviä kommentteja, ja siitä on sitten syntynyt hässäkkää. Sellainen on typerää. Minä kommentoin vain jos minulla on jotain positiivista sanottavaa. Sekin on minusta turhaa, että jotkut vuodattavat blogissaan hirveästi omia henkilökohtaisia asioita. Onhan se heidän oma asiansa, mutta minusta ainakin tuntuu turvallisemmalta kirjoittaa sellaisista asioista ihan omaan päiväkirjaan, eikä jonnekin kaikkien nähtäville.


Tässä on minun lähes joka aamuinen loma-aamiaiseni. Voi että rakastan karjalanpiirakoita! Hyvästi nämä ihanat aamiaiset! Tällaisia aamiaisia ei nimittäin ehdi nauttia kouluaamuina. Samalla voisin sanoa hyvästit auringolle. Sitä ei sitten jatkossa näy kun koulun ikkunasta ja pari minuuttia välitunneilla.

Tein tänään korun. Se on kaunis ja siro. Materiaalit eivä ole kummosia, mutta keskiosa on ruusukvartsia. Olen vähän ottanut mallia fine van brooklynin koruista. Linkki hänen blogiinsa taitaa löytyä suosikkilinkit-listalta.

Sunnuntaina tein tällaisen suloisen vanhan ja pulskan kissan. Tällä hetkellä se istuu meidän keittiön pöydällä. Olen ristinyt sen Killeksi. Se istuu siinä pöydällä ja katselee aamuisin kun teemme aamutoimemme. Kille on aika hassu otus. Tein sen ihan tavallisella savella. Sellaisella, jota ei tarvitse polttaa muotoilun jälkeen. Sitten maalasin sen jollain akryyliväreillä tai vastaavilla. Sillä on oikein harmaat kulmakarvatkin!

Voi olla että blogitekstien määrä vähenee nyt kun koulu alkaa, mutta kyllä niitä pitäisi tulla kerran viikossa ellei enemmän. Oikein hyvää loppiaista teille!

3 kommenttia:

Mattson kirjoitti...

Ljuvligt smycke, skulle du kunna sälja det åt mig? ;)
Katten är också fin, den påminner mig om en katt vi hade för länge sen :)

Anni kirjoitti...

Ja, ja kan sälja den ät dig :) Vi kan tala om det i skolan sen.

Anna kirjoitti...

Tekemäsi koru on tosi kaunis! katselin myös muita tekeleitäsi, eikä voi muuta kuin todeta että olet ihan kadehdittavan luova ;)