18. tammikuuta 2009

Hulluna valokuvaukseen!

Tällä hetkellä rakastan kameraani ihan mielettömästi! Se on niin supertärkeä. Edessä on kunnon valokuvauskesä. Aion ottaa joka ikisestä hetkestä valokuvan, iloisesta sekä surullisesta. Olen ajatellut että haluaisin sellaisen valokuva-albumin mustilla sivuilla, johon kiinnittäisin taidevalokuvani. Se olisi ihanaa. Olisi myös mahatavaa tehdä tämän vuoden valokuvista ensi vuodeksi kalenenteri. Tammikuun kohdalle tulee ainakin ihana kuva. Olen ottanut niin paljon nyt lähiaikoina.

Minun lemppari jälkkäri. Kyhäilen tällaisen letun kasaan aika usein jos vain aineksia löytyy. Siinä on lettu, nutellaa ja banaania. Yhdistelmä voi kuulostaa oudolta, mutta tällaisia myytiin ranskassa kun olimme siellä käymässä syyslomalla, ja sieltä sain idean.

Vielä voi meidän jäällä kävellä. Se on ihan kestävä. Mutta Helsingissä on kuulemma hukkunut peräti 4 jäihin nyt viime aikoina. Muuallakin on sattunut sellaisia onnettomuuksia. Ylemmässä kuvassa kaksi kaveriani. Suloinen kuva :). Toinen on tänään otettu. Oli hurjat järjestelyt miten saada tarkennuspiste oikeaan paikkaan ja kameran jalusta toimimaan. Yritin ehtiä juosta kymmenessä sekunnissa tuonne eteen kameran laukaisuhetkeksi, ja luikastelin monet kerrat matkalla, ja olin siten ihan luminen monissa kuvissa. Kuvat eivät olleet mitään loisteliaita pilvisen ilman takia, mutta oli se silti ihan mukavaa.

Pidän tästä kuvasta jonka Ida on ottanut minusta. Yllättäen se sopii tähän kuvaan jotenkin hirmu hyvin että olen keskellä enkä sivummalla. Yleensä pidän enemmän kuvista joissa pääkuvauskohde on vähän sivussa. Tässä on kyllä poikkeus.

Tämä otos on hauska. Olemme kaikki läjässä ja sormet suun päällä. Ihana kuva <3

3 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Moi!

Mäkin oon ihan hulluna mun kameraan! :)

Oih, rupesi tosi paljon tekemään mieli nutellabanaanicrepeä! MMMM..!

Ihania kuvia! Oot ihana! <3

Tiia kirjoitti...

Jälleen kerran ihania kuvia! Toivottavasti jatkat korujen teon ohella myös valokuvaamista, rakastan niitä kaverikuviasi! :)

Anni kirjoitti...

Kiitos tosi paljon molemmat!!! :)
Ja Elkku: Niin säki! <3