26. huhtikuuta 2009

ANGRY

En ole oikeasti vihainen, mutta jostain syystä olin tosi tempperamenttinen kuvissa. Tässähän on tosiaan vain murto-osa kaikista ottamastani kuvista, ja voin kertoa että niistä löytyi kaikenlaisia aika mielenkiintoisia kuvia. Hypin ihan hulluna ja irvistelin kameralle. Meni suorastaan hiukan överiksi.

teeppari#gina
jeggingsit#vila
hapsulaukku#gina
Huomenna koulua, pakko mennä nukkumaan. Öitä!
-A

10 kommenttia:

Nooruska kirjoitti...

Sulla on täällä ihania kuvia! Olen itse muuten ihan heppahullu, edelliseen postaukseesi tässä vastailen. Pitkään aikaan en ole säännöllisesti hevostellut, mutta rakkaus heppoihin ei koskaan ole loppunut!

Anni kirjoitti...

Kiitos!
Kiva että muitakin ratsastajia löytyy. :)

martta/taru/iiris kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
martta/taru/iiris kirjoitti...

Mun oli pakko poistaa edellinen kommenttini kun se oli täynnä urpoja kirjoitusvirheitä. Mutta siis: toi tausta on tosi mahtava! onks se joku varasto tai juna tai jotain? Kattelin myös tota paitaa joskus ginassa mutta päädyin siihen, että se on kivempi jonkun muun päällä - ja olin oikeassa.

Lise kirjoitti...

Kiva kun välillä blogeissa näkyy muutakin kun niitä perus "fashion"-ilmeitä. Heppapostaus toi mieleen kaikki ihanat tallimuistot <3

Anni kirjoitti...

Martta/taru/iiris: Se on siis joku tyyliin hylättyasuntovaunu, tai joku ihmeen kärry. En oikein itsekään tiedä. :)

Lise: :)

electric feel kirjoitti...

thanks for your comment
love your blog
and your face expressions ;))

Matilda kirjoitti...

Tykkään blogin uudesta ulkonäöstä ja kuvistasi. Kasettipaitasi on tosi hieno!!

Anni kirjoitti...

Thanks and kiitos!! Matilda, oletko se sinä? Varmaan siis se jonkan tunnen vai? No mutta kiitti kuitenkin. Ja hali! (jos se olet sinä, ja no, muutenkin hali)

Matilda kirjoitti...

Hehe, joo olen se minä :D
Tekee hirveästi mieli lähteä Helsinkiin shoppailemaan ja se ctrl-postaus pahensi hinkua entisestään! Ihanaa kun kauppoihin taas ilmestyy kesävaatteita <3
Hali sullekin!!